Nova godina za mlade – Ohrid

29.12.2023 - 2.1.2024. Prijavite se

Nova godina za mlade – Party putovanje!

Ohrid  je prije 2400 godina bio poznat pod imenom Lihindos, što u prijevodu znači Božanska svjetlost, dok današnji naziv kaže da Ohrid dolazi od slavenske riječi “o hrid”, prema položaju grada koji zapravo leži na stijeni koja se uzdiže iznad Ohridskog jezera. Ohridsko jezero, poznatije kao “makedonsko slatkovodno more” i “muzej živih fosila” je jezero koje je nastalo prije nekoliko milijuna godina tektonskim pomicanjem kopna. Osim zanimljive povijesti i lijepih crkvi, ovo mjesto je središte zabave, zato smo ga i odabrali za novogodišnji izlet.

Cijena aranžmana u villi Jordan :

1/4 soba – 159 €  po osobi (1197,99 kn)

1/3 soba – 179 € po osobi (1348,68 kn)

1/2 soba – 199 €  po osobi (1499,37 kn)

Uplata rezervacije za putovanje iznosi 50 €.  Ostatak iznosa potrebno uplatiti do 10.12.2023.

U cijenu uključeno:

  • organizirani prijevoz na relaciji Osijek – Beograd – Osijek
  • autobusni prijevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima

  •  tri noćenja u Villi Jordan (smještaj u 1/2, 1/3 i 1/4 sobe)

  •  usluge pratitelja grupe za vrijeme trajanja aranžmana

  •  organizacijski i drugi troškovi agencije

U cijenu nije uključeno:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • fakultativni izleti
  • osobni troškovi
  • boravišna taksa

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA: 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 29-12

Opis: Nova godina Ohrid, ime i prezime

1

1. dan, 29.12.2023., petak

Polazak iz Osijeka u poslijepodnevnim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Polazak iz Beograda u večernjim satima. Vožnja preko Srbije i Makedonije uz usputne pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

2

2. dan, 30.12.2023., subota

Dolazak na Ohrid i smještanje u sobe. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, ranohrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Nakon info ture, vrijeme je za prvu dnevnu zabavu! Povratak u smještaj i nakon završetka info ture slijedi Welcome Party. Noćenje.

3

3. dan, 31.1.2023., nedjelja

Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatrat ćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživati ćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čuti ćete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probati ćete ljekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupit ćete najljepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Nakon povratka sa izleta spremili smo dnevnu zabavu. Povratak u smještaj i spremanje za najluđu noć! Organiziran fakultativni doček Nove godine u jednom od najpoznatijih klubova ili restorana u Ohridu. Noćenje.

4

4. dan, 1.1.2024., ponedjeljak

Fakultativna dnevna zabava na brodu koju nastavljamo u jednom od klubova koji se nalaze na obali jezera. U večernjim satima smo pripremili reprizu novogodišnje večeri u obližnjem klubu. Noćenje.

5

5. dan, 2.1.2024., utorak

Napuštanje smještaja i polazak za Srbiju u jutarnjim satima (oko 10:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Beograd u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Nastavak putovanja do Osijeka. Kraj usluge.

Vila Jordan

Putovanje je organizirano u suradnji s turističkom agencijom Puzzle.

Molimo putnike koji nisu multikulturalni da se ne prijavljuju na ovo putovanje.

Po dolasku u Beograd, putnici prelaze u autobus turističke agencije Puzzle.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 8 osoba za polazak iz Osijeka.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 20 EUR po osobi bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Rezervacija sjedala u kombiju/autobusu ne može se izvršiti za ovo putovanje.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Organizator putovanja ne može predvidjeti dužinu zadržavanja na granicama zbog graničnih formalnosti.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) – isključivoj nadležnosti lokalne policije.

U slučaju eventualne štete koju putnik počini u smještajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi osobno na licu mjesta.

Organizator putovanja zadržava pravo na osnovu posebne odluke odobriti popuste i prodati slobodne kapacitete po cijenama nižim od onih u cjenovniku. Putnici koji su platili aranžman po ovom cjenovniku u tom slučaju nemaju pravo potraživati nadoknadu za razliku u cijeni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji: First Minute, Last Minute, Popusti…

Postoji mgućnost doplate za gorivo u slučaju povećanja cijene goriva (prema Općim uvjetima putovanja).

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Puzzle dostupni na linku.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating