Nova godina – Krakow

Povoljne cijene i nezaboravan novogodišnji provod!
5 dana Krakow i Budimpešta za 900 kuna!
29.12.2018 – 2.1.2019.

Provedite 5 dana u gradu na obali Visle, studentskom i kulturnom centru Europe koji u ponudi ima nezaboravan novogodišnji provod!

Krakow je nekoć bio glavni grad Poljske. Grad koji je s jedne strane bogat povijesnim spomenicima i kulturnim znamenitostima, a s druge strane zabavom, romantično uređenim kafićima i restoranima. Grad koji spaja tradicionalno i suvremeno. Grad koji odiše energijom i mladošću. Prekrasni i prelijepi parkovi u centru grada ispunjeni su mladim ljudima i pozitivnom energijom.

Cijene su izuzetno niske zbog velikog broja studenata (polovina od ukupnog broja stanovnika grada). Gradske vlasti u Krakowu izdvajaju velika sredstva za novogodišnju noć čiji doček organiziraju na Centralnom gradskom trgu koji prenosi poljska Nacionalna televizija. Krakow je dom čuvenog Jagelonskog sveučilišta osnovanog 1364. godine, među prvim sveučilištima u Europi. Fasade zgrada iz prošlosti, pejzaž te gostoljubivi narod najbolji su sinonimi za Krakow. Sve nabrojano Krakow čini izuzetnom destinacijom za doček Nove godine.

Cijena aranžmana po osobi: 900 kn

U cijenu uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • tri noćenja u smještaju (Hostel Babilon)
  • turističkog pratitelja tijekom cijelog putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

U cijenu nije uključeno:

  • fakultativni izleti (Auschwitz, Židovska četvrt, Rudnik soli, party program, vožnja brodom u Budimpešti) – više o cijenama neposredno prije putovanja
  • doručak u smještaju Babilon
  • jednokrevetna soba
  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • osobne troškove

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 300 kuna bit ćete zabilježeni na popis putnika.

Usljed otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550 – 549.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Preporučujemo paket putnog osiguranja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.
Način plaćanja: gotovinom, karticama, općim uplatnicama, internet bankarstvom.

Molimo putnike koji nisu multikulturalni da se ne prijavljuju za ovo putovanje.
Večernji program bit će organiziran s Puzzle group turističkom agencijom čiji putnici dolaze iz BiH, Srbije i Makedonije. Žalbe na nacionalnoj osnovi ne uvažavamo.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.


Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 900,00kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje od 900,00 kn. Mogućnost plaćanja na rate (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 15.12.2018.)

KARTIČNO PLAĆANJE:

American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata 965,00 kn.

Podaci za uplatu:
Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00
Poziv na broj: 29-12
Opis: Krakow, ime i prezime

1

1. dan, 29.12.2018., subota

Polazak autobusa iz Osijeka u večernjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Belom Manastiru. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku s usputnim zaustavljanjima zbog graničnih formalnosti i odmora.

2

2. dan, 30.01.2018., nedjelja

Dolazak u Krakow u prijepodnevnim satima. Razgled Krakowa u pratnji vodiča – grada koji se nalazi na listi svjetske baštine UNESCO-a. Obilazak glavnih gradskih znamenitosti: Barbakan Tvrđava, crkva Svetog Florijana, trg Matejki, Florijanska ulica, Glavni gradski trg – Rynek Główny – najveći trg u srednjovjekovnoj europi s dva tornja katedrale Svete Marije izgrađene u gotičkom stilu – najveći gotički oltar Europe. Glavna zgrada Jeglonskog sveučilišta – Collegium Maius, Kraljevska renesansna palača. Fakultativni odlazak na organizirani Welcome Krakov party u jednom od najpoznatijih klubova. Noćenje.

3

3. dan, 31.12.2018., ponedjeljak

Fakultativni individualni obilazak Auschwitza, koncentracijskog logora iz Drugog svjetskog rata i obilazak logora Birkenau, mjesta snimanja filma Schindlerova lista. Povratak u Krakow. Warm up party – zagrijavanje za novogodišnju noć. Fakultativni odlazak na organizirani doček Nove godine u jednom od najpoznatijih klubova Krakowa. Noćenje.

4

4. dan, 1.01.2019., utorak

Slobodan dan za obilazak grada, shopping, kupnju suvenira i individualne aktivnosti. U tijeku dana mogućnost fakultativnog obilaska Židovske četvrti u pratnji lokalnog vodiča. Židovska četvrt iz 15-og stoljeća jedna je od najbogatijih židovskih četvrti u Europi a prepuna je sinagogi. Fakultativni odlazak na organizirani party u jednom od najpoznatijih klubova. Noćenje.

5

5. dan, 2.01.2019., srijeda

Prijepodnevni fakultativni obilazak 700 godina starog rudnika soli „Wieliczka“ u kojem se nalazi podzemno jezero na dubini od 100 metara, kraljevska kapelica od soli, podzemne dvorane i koncertne dvorane i razni drugi ukrasi. Povratak u Krakow. Napuštanje soba. Polazak za Budimpeštu oko 15 sati. U večernjim satima stižemo u Budimpeštu gdje je fakultativno organiziran party na brodu. Bilo da ste zaljubljenik u arhitekturu ili party svakako ćete biti oduševljeni krstarenjem Dunavom. Nakon party-ja nastavak nastavak putovanja prema Osijeku. Noćna vožnja. Dolazak u ranim jutarnjim satima.

HOSTEL “Babilon”

GOTOVINA – 900,00 kn u poslovnici, INTERNET BANKARSTVO ILI OPĆA UPLATNICA

KARTIČNO PLAĆANJE – 965,00 kn American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata

Olimp hostel Krakow: Hostel se nalazi u Krakowu, 5 minuta vožnje od centra (2.5km). Nudi sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i kuhinjom. Sve sobe u hostelu Olimp imaju kuhalo za vodu. Svaka ima radni stol. Smještaj u dvokrevetnim sobama 2 odvojene dvokrevetne sobe (s vratima) dijele jednu kupaonicu i kuhinju (svaka kuhinja ima mini štednjak, posuđe i kuhalo za vodu), recepcija 24 sata.

Napomena: za upit o trokrevetnim sobama javiti se u agenciju.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating