Novi Sad i plaža Štrand

04.08.2019.Prijavite se

NOVI SAD – grad na lijevoj obali Dunava u Srbiji i drugi po broju stanovnika. Upravno je, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Vojvodine. Krase ga brojne znamenitosti kao što su Sinagoga, Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog, Zmaj-Jovina ulica, Vladičanski dvor, Dunavski park i brojne druge znamenitosti.

Plaža Štrand – najpopularnija je gradska plaža dužine oko 700 metara koja je za posjetitelje uređena i otvorena još 1911. Štrand je omiljeno mjesto najmlađih koji imaju dovoljno zabavnih sadržaja. Jedna od najljepših plaža na Dunavu opremljena je ugostiteljskim uslugama, igralištima,  terenima za sportove kao što je odbojka na pijesku ili tenisu glavom, za koji se kaže da je nastao na ovoj plaži. Ljeti je Štrand jedan od najživljih prostora u Novom Sadu gdje se održavaju mnoga dešavanja: sportska takmičenja, koncerti, festivali… Među najznačajnijim su: tradicionalna TID regata, Dan Dunava, Novosadski festival folklora i drugi.

Cijena aranžmana po osobi: 120,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznicu za plažu Štrand – 50 RSD

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 120,00 kn.

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 120,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 04-08

Opis: NS i Štrand, ime i prezime

1

04.08.2019.; nedjelja

Polazak iz Osijeka u 06:30 h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost polaska iz Belišća i Valpova. Ugodna vožnja kroz Srbiju uz povremeno zaustavljanje zbog odmora i graničnih formalnosti. Po dolasku u Novi Sad odlazak u obilazak centra grada: Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog. Nastavak šetnje Zmaj-Jovinom ulicom do Vladičanskog dvora, potom Dunavskom ulicom do Dunavskog parka. Slobodno vrijeme za kavu i uživanje u gradu. Okupljanje u autobusu i podjela u dvije grupe: putnici koji žele shoppingirati – shopping centar Promenada i putnici koji se žele kupati – plaža Štrand. Polazak u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Fotografije su u vlasništvu turističke zajednice Novog Sada. 

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Za polazak iz Belišća i Valpovo potrebno minimalno 20 prijavljenih osoba – nadoplata 20,00 kn po osobi.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 120 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.