Novi Vinodolski

26.07.2020.Prijavite se
09.08.2020.Prijavite se

U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski. Novi Vinodolski karakterizira prepoznatljiva primorska arhitektura bijelih pročelja i crvenih krovova. Gostoljubivost domaćina, kristalno bistro more, raznovrsne plaže te stari grad glavni su razlozi zašto brojni turisti dolaze svoj odmor provesti upravo ovdje.

Cijena aranžmana po osobi: 250,00 kn

  • djeca do 10 godina: 200,00 kn
  • za grupe od 10 osoba odobravamo 10% popusta.

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • troškovi osobnih narudžbi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 250,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje –  250,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: termin putovanja (npr. 12-07)

Opis: Novi Vinodolski, termin, ime i prezime

1

JEDNODNEVNO KUPANJE - Novi Vinodolski

Termini: 26.07.2020. | 09.08.2020.

Polazak autobusa u 03:00h iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Sl. Brodu. Točno vrijeme polaska dobit ćete u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska. Mogućnost polaska iz Đakova i Sl. Broda.

Ugodna vožnja turističkim autobusom u smjeru Kvarnera. Dolazak u Novi Vinodolski u jutarnjim satima (oko 09:00h). Slobodno vrijeme za kupanje i uživanje u suncu i moru. Povratak prema Osijeku u 17:30h. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 150 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating