Winter Fest u Novom Sadu i balet Orašar

21.12.2019.Prijavite se

NOVI SAD – grad na lijevoj obali Dunava u Srbiji i drugi po broju stanovnika. Upravno je, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Vojvodine. Krase ga brojne znamenitosti kao što su Sinagoga, Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog, Zmaj-Jovina ulica, Vladičanski dvor, Dunavski park i brojne druge znamenitosti. U samom centru grada održava se „Novosadski Winter Fest“ koji će Vas u zimske hladne dane ugrijati mirisom i okusom kuhanog vina ili punča te vožnjom fijakerom.

SRPSKO NARODNO POZORIŠTE – PREDSTAVA ORAŠAR

Srpsko narodno pozorište osnovano je 1861. godine u Novom Sadu. U Vojvodini je do tada već postojala duga kazališna tradicija, od učeničkih predstava, pa sve do privatnih profesionalnih kazališnih trupa. Prva predstava u SNP bila je „Najezda“,  djelo  Leonida Leonova koja je premijerno održana 17. ožujka 1945.  Srpsko narodno pozorište je 1947.  osnovalo Operu, a 1950. Balet.

Bajkoviti balet Orašar prvi je puta izveden u raskošno lijepom gradu Saint Petersburgu, u prosincu davne 1892. godine i od tada ne silazi s repertoara brojnih baletnih kuća. Ruski skladatelj Petar Iljič Čajkovski skladao je ovu božanstvenu zimsku bajku, originalnog naziva Ščelkunčik, na osnovi zanimljive priče “Orašar i kralj miševa”. Priča je to koja oduševljava podjednako i odrasle i djecu te spada u jedno od najizvođenijih dijela u svijetu.

Cijena aranžmana po osobi:  110 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • pratitelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • kartu za baletnu predstavu – 40 kn (parter) – nadoplata u agenciji prilikom prijave
  • vodič za razgled grada
  • ulaznice za kulturno-povijesne znamenitosti
  • troškove osobnih narudžbi

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici  110  kn.

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA 110  kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 11.12.2019.)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 21-12
Opis: Novi Sad Orašar, ime i prezime

 

1

1. dan, 21.12.2019., subota

Polazak iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja kroz Srbiju uz povremeno zaustavljanje zbog odmora i graničnih formalnosti. Po dolasku u Novi Sad obilazak znamenitosti uz vodiča: Sinagoga, Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog. Nastavak šetnje Zmaj-Jovinom ulicom do Vladičanskog dvora, potom Dunavskom ulicom do Dunavskog parka. Slijedi slobodno vrijeme za ručak i vlastite sadržaje. U  dogovoreno vrijeme  okupljanje ispred pozorišta i odlazak na baletnu predstavu Orašar. Polazak prema Osijeku po završetku baletne predstave – u kasnim večernjim satima. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima (iza ponoći).

*Fotografije su u vlasništvu Turističke zajednice Novog Sada*

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 110 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Ukoliko SNP Novi Sad iz nekog razloga otkaže balet Orašar, putnicima se vraća novac za predstavu, a putovanje u Novi Sad i Winter Fest će biti održano.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating