NP Plitvička jezera

7.11.2020.Prijavite se
28.11.2020.Prijavite se
Područje Plitvičkih jezera, proglašeno je nacionalnim parkom još 1949. godine i ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Mnogi stručnjaci i posjetitelji ustvrdili su da ništa slično ne postoji u svijetu te ih je UNESCO 1979. godine uvrstio na Popis svjetske prirodne i kulturne baštine. To je šumoviti planinski kraj kroz koji se, jedno ispod drugog, niže šesnaest prekrasnih jezera i jezeraca kristalne modrozelene boje. Vodom ih pune mnoge rječice i potoci, međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima.

Cijena aranžmana po osobi: 290,00 kn

CIJENA PO OSOBI za djecu do 12 godina (u pratnji 2 odrasle osobe)220 kn

Cijena izleta uključuje: 
  • prijevoz turističkim autobusom
  • ulaznicu za NP Plitvička jezera
  • voditelja putovanja
  • troškove organizacije putovanja
  • osiguranje od odgovornosti 
Cijena ne uključuje:  
  • policu osiguranja od otkaza putovanja 50 kn 
Plaćanje: 
Za ovo putovanje potrebno je uplatiti cjelokupni iznos izleta pri potpisu ugovora.  
Uplatu je moguće izvršiti transakcijski. 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: datum putovanja

Opis: Plitvice, ime i prezime

1

07.11./28.11.2020., subota | Osijek – NP Plitvička jezera - Osijek

Polazak autobusa u 5:00 iz Osijeka (autobusni kolodvor, peron 15), u 5:45 iz Đakova (autobusni kolodvor), u 6:15 iz Slavonskog Broda (parking kod Plodina), u 6:15 iz Požege (autobusni kolodvor) u 7:15 iz Nove Gradiške (autobusni kolodvor). Vožnja autocestom u smjeru Karlovca i Slunja te panoramski prolazimo pored Rastoka – koje zovu još i “male Plitvice” zbog prekrasnih slapova koje tvori rijeka Slunjčica. Nastavak vožnje do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživati ćete u ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Planiran polazak natrag oko 17 h i dolazak u Slavoniju u kasnim večernjim satima.

Napomena: preporučamo udobnu, vodonepropusnu obuću i topliju odjeću, kabanicu i/li kišobran.

Organizator putovanja: Arriva Travel / Panturist

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Panturist d.d. dostupni na: https://arrivatravel.hr/uvjeti-poslovanja.

Putno osiguranje: Preporučamo ugovaranje osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Napomene:

  • Za državljane RH potrebna je važeća osobna iskaznica.

  • Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, bez obveze naknade štete putniku, ako je broj osoba koje su prijavljene za paket-aranžman manji od 20

  • Turistička agencija zadržava pravo izmjene vremena polaska ovisno o prometnoj situaciji, vremenskim prilikama, itd.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe za smanjenom pokretljivošću.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating