NP Risnjak

14.06.2020.Prijavite se

Iz bogatih šuma Gorskog kotara, izdižu se dva planinska masiva: Risnjak i Snježnik. Obzirom da su jedan od drugog udaljeni svega tri kilometra, izgledaju kao da gledaju lice o lice jedan prema drugome. Prema mnogima najljepša hrvatska rijeka, rijeka Kupa, izvire i teče upravo najnižim dijelovima Parka. Zahvaljujući velikom šumskom bogatstvu, Risnjak se danas nalazi u društvu nacionalnih parkova.

Cijena aranžmana po osobi: 250,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • stručnog vodiča NP Risnjak
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • ulaznicu za posjet parku: odrasli – 45,00 kn, studenti, učenici, umirovljenici – 25,00 kn, djeca do 7 godina – gratis

>> obavezna najava i uplata ulaznica u agenciji!

  • osobni troškovi

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 250 kn + ulaznica
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 250 kn + ulaznica

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00, Poziv na broj: 14-06
Opis: Risnjak, ime i prezime

POSEBNA NAPOMENA: Prema uputama HZJZ-a svi putnici moraju sa sobom ponijeti ZAŠTITNE MASKE! Na ulazu u autobus bit će postavljeno dezinfekcijsko sredstvo gdje je svaki putnik obvezan dezinficirati ruke pri ulasku u autobus. Raspored sjedenja putnika određuje agencija.

 

1

14.06.2020., nedjelja | Osijek – Gorski kotar - Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u ranim jutarnjim satima (oko 04:00h) – točno vrijeme polaska dobit ćete u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska. Mogućnost polaska iz Đakova i Sl. Broda.

Ugodna vožnja turističkim autobusom preko Zagreba u smjeru Gorskog kotara. Po dolasku u NP Risnjak, slijedi sastanak sa stručnim vodičem  i početak pješačke ture. Cilj ove ture je doći do izvora jedne od najljepših hrvatskih rijeka – rijeke Kupe. Područje je proglašeno zaštićenim još 1963. Izvor rijeke Kupe, jedna je od mnogih još uvijek neriješenih zagonetki krša, jedno od najjačih, najrasprostranjenijih i najdubljih hrvatskih vrela. Na nadmorskoj visini od 321 m, vodena je masa oblikovala tirkizno jezero zeleno-plave boje koje će Vas očarati svojim izgledom. Gornji tok rijeke Kupe je zbog bogatstva flore i faune prozvan Čudesnom dolinom leptira. Na kraju šetnje, obići ćemo centar za posjetitelje Rodna kuća rijeke Kupe. Vrijeme za odmor. Povratak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 100 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating