Zimzolend u Novom Sadu

10.12.2023. RASPRODANO!

NOVI SAD – grad na lijevoj obali Dunava u Srbiji i drugi po broju stanovnika. Upravno je, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Vojvodine. Krase ga brojne znamenitosti kao što su Sinagoga, Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog, Zmaj-Jovina ulica, Vladičanski dvor, Dunavski park i nezaobilazna i prekrasna tvrđava Petrovaradin. Petrovaradin se naziva „Gibraltar na Dunavu.“Legenda kaže da je krajem 17. stoljeća u vrijeme Habsburške monarhije započela gradnja tvrđave koja je trebala štititi južne granice Monarhije od prodora Turaka na sjever. Na Petrovaradinu postoje zanimljivosti poput sata ispisanog rimskim brojevima gdje velika kazaljka pokazuje sate, a mala minute, podzemne vojne galerije te jedinstven pogled na grad.

Cijena aranžmana po osobi: 25 EUR (188,36 kn)

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznice za muzeje i izložbe

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 25 EUR (188,36 kn)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 10-12

Opis: Izlet u Novi Sad, ime i prezime

1

10.12.2023.; nedjelja

Polazak iz Osijeka u 07:00h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja kroz Srbiju uz povremeno zaustavljanje zbog odmora i graničnih formalnosti. Po dolasku odlazak na Petrovaradinsku tvrđavu. Slobodno vrijeme za uživanje u pogledu i fotografiranje. Okupljanje grupe i vožnja do centra grada. Po dolasku u Novi Sad obilazak centra grada: Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog. Nastavak šetnje Zmaj-Jovinom ulicom do Vladičanskog dvora, potom Dunavskom ulicom do Dunavskog parka. Slobodno vrijeme za ručak, kavu i uživanje u Novosadskom Zimzolendu. U sklopu Novosadskog Zimzolenda posjetitelji imaju priliku probati kuhano vino, razna piva, hranu specifičnih ukusa, kao i kupiti suvenire i novogodišnje ukrase. Polazak prema Osijeku u 18:30h. Dolazak u Osijek u večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Vremenski period za izvršenje uplate u cijelosti za jednodnevne izlete: 5 dana (uključujući vikende).

Ako niste uplatili cjelokupan iznos u roku od 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

U slučaju otkaza jednodnevnog izleta od strane putnika, uplaćeni iznos je nepovratan.

Putnik koji je spriječen ići na putovanje treba naći zamjenu te javiti agenciji promjenu imena do 12 sati prije polaska na putovanje. Promjenu imena putnika agencija ne naplaćuje.

U slučaju da putnik ne može naći zamjenu, agencija se obvezuje napisati obavijest o slobodnim mjestima na društvenim mrežama (do 48 sati prije polaska na putovanje). Ako agencija pronađe zamjenu putniku koji otkazuje putovanje, agencija vraća novac u cijelosti na IBAN uplatitelja putovanja.  Ako agencija ne pronađe zamjenu, uplaćeni iznos je nepovratan.

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 6 EUR (45,20 kn) po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete.

Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo.

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u nežljenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating