Novi Sad – studentski vikend

2.3. – 3.3.2019.

Novi Sad grad je na lijevoj obali Dunava u Srbiji i drugi po broju stanovnika. Upravno je, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Autonomne pokrajine Vojvodine. Krase ga brojne znamenitosti kao što su Sinagoga, Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog, Zmaj-Jovina ulica, Vladičanski dvor, Dunavski park i nezaobilazna i prekrasna tvrđava Petrovaradin. Petrovaradin se naziva „Gibraltar na Dunavu.“ Na Petrovaradinu postoje zanimljivosti poput sata ispisanog rimskim brojevima gdje velika kazaljka pokazuje sate, mala minute, podzemne vojne galerije, te jedinstveni pogled na grad. Upoznajte Novi Sad i kao grad vrhunske gastronomije, grad mladih i zagarantiranog provoda!

Cijena aranžmana po osobi: 290,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
  • jedno noćenje u hostelu u centru grada (višekrevetne sobe)
  • voditelja putovanja
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • nadoplatu za dvokrevetnu sobu (na upit)
  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • osobne troškove

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail. Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 190 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).  Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Fotografije su u vlasništvu Turističke zajednice Novog Sada.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 290,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 290,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 02-03

Opis: Novi Sad studentski vikend, ime i prezime

  1. dan, 2.3.2019., subota

Polazak autobusa iz Osijeka u 07:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja za odmor. Dolazak u Novi Sad u prijepodnevnim satima. Obilazak znamenitosti uz vodiča: Sinagoga, Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog. Nastavak šetnje Zmaj-Jovinom ulicom do Vladičanskog dvora, potom Dunavskom ulicom do Dunavskog parka. Smještaj u hostel koji se nalazi u centru grada. Slobodno vrijeme za uživanje u gradu. Organizirani izlazak u jedan od poznatih klubova po želji grupe. Noćenje.

  1. dan, 3.3.2019., nedjelja

Odjava iz hostela. Slobodno vrijeme za kavu i okrjepu u centru grada. Organizirani grupni obilazak Petrovaradinske tvrđave uz vodiča. Slobodno vrijeme za kavu i ručak na tvrđavi. Predviđeni polazak u 17 sati. Dolazak u Osijek u večernjim satima.