Nova godina za mlade – Novi Sad

3 dana za samo 450 kuna!
31.12.2018. – 2.1.2019.
Dočekajte Novu 2019. na Trgu slobode ili u jednom od poznatih klubova!

Novi Sad je grad na lijevoj obali Dunava u Srbiji i drugi po broju stanovnika. Upravno je, gospodarsko, kulturno, prometno i znanstveno središte Autonomne pokrajine Vojvodine. Krase ga brojne znamenitosti kao što su Sinagoga, Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog, Zmaj-Jovina ulica, Vladičanski dvor, Dunavski park i nezaobilazna i prekrasna tvrđava Petrovaradin. Petrovaradin se naziva „Gibraltar na Dunavu.“ Na Petrovaradinu postoje zanimljivosti poput sata ispisanog rimskim brojevima gdje velika kazaljka pokazuje sate, mala minute, podzemne vojne galerije te jedinstveni pogled na grad. Upoznajte Novi Sad i kao grad vrhunske gastronomije, grad mladih i zagarantiranog provoda!

 

Cijena aranžmana po osobi: FIRST MINUTE 450 kn do 20.11.2018.
(samo za uplatu rezervacije 100 kn po osobi)

Cijena aranžmana po osobi nakon 20.11.2018.: 550 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • dva noćenja u The City hostelu u centru grada (višekrevetne sobe)
  • turističkog pratitelja tijekom cijelog putovanja
  • troškovi organizacije i realizacije putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • fakultativne aranžmane (ulaznica za doček Nove Godine i reprizu Nove Godine) – više informacija nakon prijava
  • nadoplatu za dvokrevetnu sobu (na upit)
  • dodatno putno osiguranje
  • hranu i osobne troškove

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550 – 549.
Putnik je na popisu nakon uplate rezervacije koja iznosi 100,00 kn po osobi.
U slučaju otkaza putovanja putnika rezervacija je nepovratna.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati agenciju je li uplata sjela. Ukoliko uplata ne bude vidljiva, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 450,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 450,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 31-12
Opis: Nova godina NS, ime i prezime

 

1

1. dan, 31.12.2018., ponedjeljak

Polazak autobusa iz Osijeka u 07:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja za odmor. Dolazak u Novi Sad u prijepodnevnim satima. Panoramska info tura. Odlazak na organiziranu dnevnu žurku uz trubače. Slobodno poslijepodne za pripremu za najluđu novogodišnju noć. Warm up party u hostelu. Organizirani prijevoz do kluba za doček Nove godine (fakultativno, više informacija nakon što klubovi službeno objave program). Doček. Noćenje.

2

2. dan, 1.1.2019., utorak

Vrijeme za razbuđivanje. Slobodno vrijeme za kavu i okrijepu u centru grada. U poslijepodnevnim satima obilazak znamenitosti uz vodiča: Narodno pozorište, Trg Slobode s Gradskom kućom, spomenikom Svetozara Miletića i katoličkom crkvom Imena Marijinog. Nastavak šetnje Zmaj-Jovinom ulicom do Vladičanskog dvora, potom Dunavskom ulicom do Dunavskog parka. Organizirani odlazak na reprizu Nove godine (fakultativno). Noćenje.

3

3. dan, 2.1.2018., srijeda

Vrijeme za razbuđivanje. Odjava iz hostela. Slobodno vrijeme u centru grada za shopping i ručak. Grupni obilazak Petrovaradinske tvrđave. Slobodno vrijeme na tvrđavi. Planirani dolazak u Osijek u večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating