Orlovo gnijezdo – Kraljevsko jezero – Salzburg

20.09. – 22.09.2019. Prijavite se

Glazba, kultura, slastice i priroda – opisuju vikend putovanje u Salzburg i njemačke Alpe. Prošećite Mozartovim gradom i udahnite njegovu baroknu atmosferu uz vrećicu originalnih Mozart kugli! Salzburg danas često nazivaju jednim od najljepših baroknih gradova Europe. Iako je dobio ime po rudnicima soli, danas je prepoznatljiv kao prijestolnica glazbe. Svakako je puno više od rodnog grada velikog Mozarta i fenomenalnih Mozart kugli. Pun je veličanstvene arhitekture, romantičnih kafića, tornjeva i crkvi, ali je isto tako i moderan s puno mjesta za dobar shopping i kulinarska nepca.

Osim u čarima Salzburga, udahnut ćemo svježi zrak njemačkih Alpi. Odlazimo do vidikovca Kehlsteinhausa – Orlovog gnijezda – smještenog na 1834 m nadmorske visine. Posjetit ćemo i Kraljevsko jezero – jedno od najslikovitijih jezera s najbistrijom vodom u Njemačkoj. Pogled koji se pruža preko kristalno čistih voda ovoga jezera u kojima se u zrcalnom odrazu vide planinski vrhovi Alpi zaista i je dostojan kraljeva!

Cijena aranžmana po osobi: 850,00 kn

FIRST MINUTE CIJENA: 790,00 kn do 15.7.2019.

 

U cijenu uključeno:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • obilasci prema programu
 • turistički pratitelj tijekom cijelog putovanja
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu ***
 • osiguranje od odgovornosti
 • osiguranje jamčevine
 • troškovi organizacije

U cijenu nije uključeno:

 • troškovi osobnih narudžbi
 • ulaznice za posjet muzejima i ostalim kulturno-povijesnim znamenitostima
 • nadoplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • boravišna pristojba – 1,5€ po osobi
 • Orlovo gnijezdo (16,60 €)
 • vožnja na jezeru Königsee do Sv. Bartolomeja (15 €)
 • utvrda Hohensalzburg (12,20 € – uključuje uspinjaču i ulaznice u muzeje na utvrdi)
 • dodatno putno osiguranje

*** cijene su informativnog karaktera i podložne su promjenama

Napomena uz posjet Kehlsteinu-Orlovo gnijezdo:

Mogućnost posjeta ovisna je o vremenskim prilikama i prohodnosti prilaznih puteva. U slučaju zatvorene ceste ili nemogućnosti pristupa zbog vremenskih prilika, umjesto Kehlsteina posjetiti će se gradić Hallein.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 790,00 kn u poslovnici first minute do 15.7.2019.

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 790,00 kn

Mogućnost plaćanja na rate:

 1. RATA 190,00 kn (za potvrdu putovanja/do 30.6.2019.)
 2. RATA 200,00 kn (do 31.7.2019.)
 3. RATA 200,00 kn (do 31.8.2019.)
 4. RATA 200,00 kn (do 13.9.2019.)

Putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 13.9.2019.

KARTIČNO PLAĆANJE

American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 848,00 kn

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 20-09
Opis: Orlovo gnijezdo, ime i prezime

 

1

0. dan, 20.09.2019., petak - polazak

Polazak autobusa iz Osijeka u večernjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu, Slavonskom Brodu i Zagrebu. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Austrije uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.

2

1. dan, 21.09.2019., subota - Orlovo gnijezdo - Kraljevsko jezero

Po dolasku, odlazimo na cjelodnevni izlet u njemačke Alpe. Slikovita priroda spaja visoke planinske vrhove i pitoreskna bavarska mjesta. Posjetit ćemo Orlovo gnijezdo – vidikovac smješten na 1834 m nadmorske visine kojeg je Hitler dobio na poklon za svoj 50. rođendan (uz nadoplatu). Po dolasku na parkiralište, posebnim autobusom i dizalom odlazimo do vidikovca s kojeg se pruža pogled koji oduzima dah! Nastavak putovanja prema Kraljevskom jezeru – jednom od najdubljih srednjoeuropskih jezera u podnožju planine Watzmann. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanju u jedinstvenom skladu prirode i kulture. Fakultativno moguća vožnja brodom do crkve sv. Bartolomeja izgrađene 1134. godine (uz nadoplatu). Vožnja prema hotelu u okolici Salzburga. Noćenje.

3

2. dan, 22.09.2019., nedjelja - Salzburg

Doručak. Vožnja do Salzburga te razgled grada. U Mozartovom gradu vidjet ćemo neke od svjetskih poznatih znamenitosti: dvorac Mirabell, katedralu, Franjevačku crkvu iz 13. st., Getreidegasse, Mozartovu rodnu kuću, Sveučilišnu crkvu, Festivalsku palaču… Fakultativno je moguće posjetiti Hochensalzburg – stari grad Salzburg, zaštitni znak grada (uz nadoplatu). Ostatak dana slobodan za uživanje u tradicionalnim kavanama i prekrasnoj baroknoj arhitekturi. U ranim poslijepodnevnim satima polazak prema Osijeka. Povratak u kasnim večernjim satima.

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete putem web stranice, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.
Nakon uplate rezervacije u iznosu od 190 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.
U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.
Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.
Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.
Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).
Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating