Pečuh i Villany – Martinje

10.11.2019.Prijavite se

 

Povodom blagdana Sv.Martina, u duhu tradicije proslave mladog vina posjećujemo najvažniju vinsku regiju Mađarske.

PEČUH (mađarski: Pécs) je grad u južnoj Mađarskoj; peti po veličini. Nalazi se na obronku planine Mečeka, u blizini granice s Hrvatskom. Grad je s bogatom poviješću, arhitekturom te gastronomskom ponudom, poznat po tvornici keramike Zsolnay i ruševinama iz doba Turaka. 2010. godine proglašen je Europskom prijestolnicom kulture, a UNESCO mu je dodijelio nagradu „Grad mira“- zbog promicanja manjinskih kultura i tolerancije.

VILLANY dolazi od mađarske riječi koja u prijevodu znači svjetlost. Nadaleko poznatu kvalitetnu proizvodnju vina omogućuje geografski položaj ovog gradića – omeđenost velikom mađarskom nizinom, baranjskim uzvisinama i Villany brdima. Villany se smatra jednom od najvažnijih i najosunčanijih vinskih regija Mađarske. Poznat je prije svega po proizvodnji crnih odnosno crvenih vina od kojih su najpoznatije vinske sorte portugizac i cabernet franc. U ovom mjestu slave se brojne vinske svečanosti pa ni ne čudi da je upravo na relaciji Siklos – Villany otvorena prva vinska cesta u Mađarskoj.

 

Cijena aranžmana po osobi: 100,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Obilaske prema programu
  • Voditelja putovanja
  • Troškove organizacije i rezervacije
  • Jamčevinu i osiguranje od odgovornosti

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • Obilazak vinarije Bock uz degustaciju 4 vrste vina (1500 HUF) – plaćanje na licu mjesta – cijene su informativnog karaktera i podložne su promjenama
  • Osobne troškove

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 100,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 100,00 kn

(putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 01.11.2019.)

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 10-11

Opis: Pečuh Villany, ime i prezime

 

1

10.11.2019.;nedjelja

Polazak autobusa iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Završnu obavijest dobit ćete na e-mail najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje.

Ugodna vožnja autobusom prema Mađarskoj. Po dolasku u Pečuh, obilazak znamenitosti: Katedrala Sv.Petra i Pavla, ranokršćanska nekropola Sopianae, Džamija Paše Qasim, i sl. uz stručnog vodiča. Slobodno vrijeme u centru grada za ručak, odmor i vlastite sadržaje.

Polazak prema Villanyiju i obilazak. Vrijeme za kavu i odmor. Fakultativno moguć obilazak vinarije Bock uz degustaciju 4 vrste vina: olaszrizling, rose cuvee, ermitage, bock cuvee. Polazak prema Osijeku u kasnim poslijepodnevnim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 100 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.