NP Plitvička jezera i Ranch Dolina Jelena

25.3.2023.Prijavite se
Područje Plitvičkih jezera, proglašeno je nacionalnim parkom još 1949. godine i ubraja se u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Mnogi stručnjaci i posjetitelji ustvrdili su da ništa slično ne postoji u svijetu te ih je UNESCO 1979. godine uvrstio na Popis svjetske prirodne i kulturne baštine. To je šumoviti planinski kraj kroz koji se, jedno ispod drugog, niže šesnaest prekrasnih jezera i jezeraca kristalne modrozelene boje. Vodom ih pune mnoge rječice i potoci, međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima.
Ranch Dolina Jelena jedinstveni je zoološki vrt na otvorenom. Ranch se prostire na 15 hektara i dom je za više od 100 jedinki divljači. U Dolini Jelena plahe srne i košute pa i svojeglavi jeleni lopatari posjetiteljima jedu iz ruke, dozvoljavaju im da ih maze i s njima se fotografiraju, a posebno su pažljivi prema djeci s teškoćama u razvoju.

Cijena aranžmana po osobi: 39,00 € (293,84 kn)

Cijena izleta uključuje: 
  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i jamčevno osiguranje
  • troškove rezervacije .
Cijena ne uključuje:  
  • ulaznicu za NP Plitvička jezera (11 € – nadoplata na račun agencije, 14 dana prije polaska)
  • ulaznicu za Ranch Dolina Jelena uz stručno vodstvo i doručak – okrijepa domaćim delicijama, prirodnim sokovima i žesticama (14 € – nadoplata na račun agencije, 14 dana prije polaska)
Načini plaćanja: internet bankarstvo ili opća uplatnica.  

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 25-03

Opis: Plitvice, ime i prezime

1

25.3.2023., subota | Osijek – Ranch Dolina Jelena - NP Plitvička jezera - Osijek

Polazak iz Osijeka u 04:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Đakovu, Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. Vožnja autocestom u smjeru Karlovca i Slunja. Nastavak vožnje do Rancha Dolina Jelena. Na Ranchu možete hraniti i maziti životinje. Hranu za životinje dat će Vam vodič. Obilazak Rancha traje oko sat i pol, a nakon toga slijedi okrijepa domaćim delicijama, prirodnim sokovima i žesticama koje proizvode obitelj Bićanić i susjedna obiteljska gospodarstva. (Minimalni broj prijavljenih putnika za odlazak na Ranch Dolina Jelena je 20. Za putnike koji ne žele posjetiti Ranch Dolina Jelena; mogu pričekati ostatak grupe ili ih vozač može odvesti na Plitvička jezera). Nastavak putovanja do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni UNESCO-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživati ćete u idili i ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Napuštanje Plitvičkih jezera u poslijepodnevnim satima. Dolazak u mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Napomena: preporučamo udobnu, vodonepropusnu obuću i topliju odjeću, kabanicu i/li kišobran.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Vremenski period za izvršenje uplate u cijelosti za jednodnevne izlete: 5 dana (uključujući vikende).

Ako niste uplatili cjelokupan iznos u roku od 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

U slučaju otkaza jednodnevnog izleta od strane putnika, uplaćeni iznos je nepovratan. 

Putnik koji je spriječen ići na putovanje treba naći zamjenu te javiti agenciji promjenu imena do 12 sati prije polaska na putovanje. Promjenu imena putnika agencija ne naplaćuje. 

U slučaju da putnik ne može naći zamjenu, agencija se obvezuje napisati obavijest o slobodnim mjestima na društvenim mrežama (do 48 sati prije polaska na putovanje). Ako agencija pronađe zamjenu putniku koji otkazuje putovanje, agencija vraća novac u cijelosti na IBAN uplatitelja putovanja.  Ako agencija ne pronađe zamjenu, uplaćeni iznos je nepovratan. 

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 6 EUR (45,20 kn) po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. 

Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo. 

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u nežljenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu. 

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating