NP Plitvička jezera

22.03.2020.Prijavite se

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Park je smješten u Gorskoj Hrvatskoj, a administrativno se nalazi na području Ličko-senjske i Karlovačke županije. Zbog svoje iznimne prirodne ljepote, park je već 8. travnja 1949. godine proglašen nacionalnim parkom, i to prvim u Hrvatskoj. Plitvička jezera su 1979. godine uvštena i na UNESCO-vu listu svjetske baštine zbog svoje jedinstvene vrijednosti – procesa osedravanja kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera. Jezerski sustav čine 16 velikih i nekoliko manjih, neimenovanih jezera. Jezera su podijeljena na Gornja i Donja jezera. Gornja jezera su prostranija i razvedenija te u njih ubrajamo: Prošćansko jezero, Ciginovac, Okrugljak, Batinovac, Veliko jezero, Malo jezero, Vir, Galovac, Milino jezero, Gradinsko jezero, Burgeti i Kozjak. Donja jezera su nastala u propusnoj vapnenačkoj podlozi usječena u uski kanjon strmih padina te u njih ubrajamo 4 jezera: Milanovac, Gavanovac, Kaluđerovac i Novakovića Brod. Gusta šuma, slikovita jezera i njihovi slapovi te drvene staze stvaraju poseban, bajkovit doživljaj, a taj doživljaj bit će različit posjetite li ovaj nacionalni park u različitim godišnjim dobima!

 

Cijena aranžmana po osobi: 210,00 kn

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • osobne troškove
  • ulaznicu u NP Plitvička jezera koja uključuje vožnju elektrobrodom i panoramskim vlakom

Cijena ulaznice za odrasle osobe: 80,00 kn; studenti: 50,00 kn; djeca do 18. g: 35,00 kn

Cijene su informativnog karaktera prema aktualnom cjeniku NP za 2020. godinu te su podložne promjenama.

Najava za ulaznice je obavezna u agenciji zbog rezervacije karata!

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 210,00 kn + cijena ulaznice

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 22-03

Opis: Plitvice, ime i prezime

1

1.dan, 22.03.2020., nedjelja | Osijek – NP Plitvička jezera - Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u ranim jutarnjim satima. Ugodna vožnja autobusom u smjeru Gorske Hrvatske. Po dolasku u NP Plitvička jezera u ranim poslijepodnevnim satima, slijedi obilazak parka. Razgled započinjemo na sjevernom ulazu u Park. Razgledavanje je kružno i obuhvaća šetnju kroz vapnenački kanjon Donjih jezera, vožnju elektrobrodom po najvećem plitvičkom jezeru – jezeru Kozjak, vožnju panoramskim vlakom, te šetnju iznad istočne strane kanjona sve do polazne točke. Tijekom razgleda ćete vidjeti impresivni Veliki slap i Sastavke, predivna modroplava jezera Novakovića brod, Kaluđerovac, Gavanovac i Milanovac, te prostranstvo jezera Kozjak. Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u prirodi i kupovinu suvenira. Polazak prema Osijeku u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 110 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating