Rafting na rijeci Uni

20.-21.06.2020.Prijavite se

Vrijeme je za rafting na jednoj od najljepših rijeka u Europi!

Vrijednost više – puni pansion: roštiljada na dan dolaska, doručak na terasi iznad rijeke Une, rafting uz opremu, prijevoz, skiper  i tradicionalni ručak u prirodi

Rijeka Una jedna je od najljepših rijeka u Bosni i Hercegovini, a samo je ime dobila od starih Rimljana, koji su ugledavši njenu ljepotu uzviknuli „Una“ što na latinskom jeziku znači jedna, ili jedina. Nacionalni park Una je jedan od tri nacionalna parka u Bosni i Hercegovini. Nacionalnim parkom proglašen je 2008. godine. NP obuhvaća područje kanjonskog dijela gornjeg toka rijeke Une uzvodno od Lohova, zatim područje kanjonskog dijela donjeg toka rijeke Unac sve do rječice Krke na zapadu. U cijeloj dolini rijeke Une duž većeg dijela Nacionalnog parka nalaze se kulturni spomenici, tvrđave, kule i gradovi koji mu daju dodatnu vrijednost. Jedan od najatraktivnijih vodopada na rijeci Uni, Štrbački buk, nalazi se u neposrednoj blizini državne granice Hrvatske i BiH. Štrbački buk sastoji se od nekoliko vodopada koji se nalaze u neposrednoj blizini zbog čega se stvara veličanstvena slika. Impresivna ljepota i snaga vode obrušava se preko većih i manjih sedrenih barijera.

Rafting centar okružen je zelenilom i prirodnim ambijentom, u neposrednoj blizini dvaju srednjovjekovnih utvrda s jedne i najčišćom rijekom u Europi s druge strane. Centar je smješten u Kulen Vakufu, malom mjestu udaljenom pola sata vožnje od grada Bihaća, u samom srcu NP Una na slapu – buku rijeke Une s uređenom plažom, prostorom za kampiranje, parkingom, velikom terasom iznad rijeke Une i svim ostalim potrebnim sadržajima za ugodan boravak gostiju.

Cijena aranžmana po osobi: 695,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • 1 noćenje na bazi punog pansiona u apartmanskom smještaju (večera, doručak, ručak)
  • oprema za rafting, profesionalni skiperi, prijevoz kombijima
  • rafting spust u duljini 20 km
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • ulaznicu za NP Una – Štrbački Buk – 6 KM (plaćanje vodiču u autobusu)
  • troškovi osobnih narudžbi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

Gotovina, internet bankarstvo i opća uplatnica – 695,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 26.05.2020.)

KARTIČNO PLAĆANJE – American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata – 746,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 20-06

Opis: Rafting Una, ime i prezime

1

1. dan, 20.06.2020., subota | Osijek - Kulen Vakuf

Polazak autobusa iz Osijeka u 06:00h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja autobusom kroz Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu uz kraća zaustavljanja radi odmora i graničnih formalnosti. Po dolasku u Kulen Vakuf odlazak u NP Una te posjet Štrbačkom buku – najveća prirodna atrakcija u BiH (uz nadoplatu). Slobodno vrijeme za šetnju nacionalnim parkom i uživanje u prirodi. U poslijepodnevnim satima odlazak u Rafting centar Una. Smještaj u apartmane. Večera – roštiljada. Noćenje.

2

2. dan, 21.06.2020., nedjelja | Kulen Vakuf - rafting - Osijek

Doručak i odjava iz smještaja. Zaduženje opreme i vožnja do starta raftinga kombijima. Dolazak na start i upoznavanje s rijekom i pravilima ponašanja na vodi. Start raftinga. Etapa Kostela – Krupa obuhvaća donji kanjon rijeke Une s konstantnim brzacima prilagođena svim uzrastima i bez obzira na fizičku spremnost. Rafting traje od 3 do 4 sata, ovisno o nivou vode u dužini od 20 kilometara. Tijekom raftinga napravit će se i nekoliko pauza za fotografiranje i kupanje. Po završetku raftinga odlazimo na ručak u bazu rafting centra u Lohovo. Na natkrivenoj terasi na samoj rijeci čeka nas bosanski lonac, domaći kruh i desert. Nakon ručka u poslijepodnevnim satima polazak prema Osijeku. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

APARTMANI

Apartmani se nalaze u središtu Nacionalnog parka “Una” u Kulen Vakufu. Idealno mjesto za odmor u oazi mira smješteno između dva bisera rijeke Une – Martinbroda i Štrbačkog buka. Tu je i terasa s plažom na rijeci Uni kapaciteta 200 mjesta, te zatvorenim parkingom.

NAPOMENA

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 195 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.