NP Risnjak, Fužine i špilja Vrelo

24.04.2021. GARANTIRANO!Prijavite se
12.06.2021.Prijavite se

Iz bogatih šuma Gorskog kotara, izdižu se dva planinska masiva: Risnjak i Snježnik. Obzirom da su jedan od drugog udaljeni svega tri kilometra, izgledaju kao da gledaju lice o lice jedan prema drugome. Prema mnogima najljepša hrvatska rijeka, rijeka Kupa, izvire i teče upravo najnižim dijelovima Parka. Zahvaljujući velikom šumskom bogatstvu, Risnjak se danas nalazi u društvu nacionalnih parkova.

Cijene izleta po osobi:
250 kn za polaske iz Osijeka i Đakova
220 kn za polaske iz Slavonskog Broda

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • ulaznicu za NP Risnjak uz stručno vodstvo 60 kn
  • ulaznicu za špilju Vrelo 25 kn
  • troškove osobnih narudžbi
  • putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja 50 kn (moguće zaključiti samo pri rezervaciji

>> obavezna najava i uplata ulaznica agenciji!

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 250 kn + cijena ulaznice

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00, Poziv na broj: 24-04 ili 12-06
Opis: Risnjak, ime i prezime

 

1

24.04.2021. ili 12.06.2021., subota | Osijek – Gorski kotar - Osijek

Polazak autobusom iz Osijeka (Autobusni kolodvor) u 4:00h, iz Đakova (Autobusni kolodvor) u 4:45h, iz Sl. Broda (parking Plodine) u 5:30h. 
Molimo sve putnike da na mjestu polaska budu minimalno 15 minuta prije naznačenog vremena.Ugodna vožnja uz usputne odmore u smjeru Gorskog kotara sve do Crnog Luga, mjesta ulaza u NP Risnjak, gdje ćemo se sastati s lokalnim vodičem te zajedno obići Poučnu stazu Leska. Staza je projektirana i izvedena tako da je svakom posjetitelju omogućeno da je samostalno prijeđe svojim tempom. Niz prelijepih prirodnih i kulturnih detalja protežu se na svega 4,5 km dužine staze i izvrstan su način za upoznavanje prirode i sadržaja ovog nacionalnog parka. Predah nakon razgleda parka i vožnja do Fužina, pitoresknog mjesta u srcu Gorskog kotara, okruženog slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. Odlazak prema Špilji Vrelo i razgled u pratnji stručnog vodiča. Špilja je otkrivena slučajno, pedesetih godina prošloga stoljeća, prilikom izgradnje akumulacijskog jezera Bajer. Starost joj se procjenjuje na 3,5 – 4 milijuna godina. Iako je dugačka samo 300 metara, izuzetno je lijepa i bogata špiljskim ukrasima, a posebnu vrijednost daje joj voda – na samo pedesetak metara nalazi se prekrasan gorski izvor, jezero i ponor koji je čine posebno atraktivnom. Nakon razgleda, slijedi slobodno vrijeme za ručak u jednom od brojnih restorana (u vlastitoj organizaciji), šetnju uz jezero Bajer, osvježenje uz kavu ili pak kolač. U kasnijim poslijepodnevnim satima polazak prema polazištima, uz dolazak u noćnim satima.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 100 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Važno je ponijeti udobnu obuću.

Agencija  može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile  izlet manji od 25

U slučaju otkazivanja izleta zbog epidemioloških mjera – vraćamo uplaćeni iznos u cijelosti.

Na ulazu u autobus, obaveza putnika je dezinficirati ruke sredstvom za dezinfekciju koji se nalazi u autobusu. Molimo Vas da na putovanje ponesete maske za lice i nosite ih tijekom boravka u autobusu.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating