Sajam kozmetike u Beogradu

7.4.2019.Prijavite se

 

Beograd je glavni grad Srbije, treći je najveći grad jugoistočne Europe, poslije Istanbula i Atene. Nalazi se na ušću Save u Dunav. U njemu živi nešto više od 1 700 000 stanovnika. Beograđani su uvijek raspoloženi za zabavu i razgovore o poznavanju hrane, vina i glazbe. Posebice će Vas očarati boemska četvrt Skadarlija u kojoj možete isprobati tradicionalne specijalitete uz zvuke glazbe.

33. izdanje sajma kozmetike i njege kose Dodir Pariza sve ljubitelje ljepote i ovog proljeća očekuje na Beogradskom sajmu. Posjetitelji će u dva dana sajma imati priliku uživati u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, ali i iz cijele regije. Veliki broj brendova biti će izložen na 20.000 kvadrata Hale 1 što obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu. Profesionalna kozmetika za njegu kože, profesionalna kozmetika za njegu kose, profesionalni make up proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći ćete pronaći na Sajmu kozmetike.

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

U cijenu aranžmana uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:

  • ulaznica za Sajam ljepote „Dodir Pariza“ – 400,00 RSD – doplata na licu mjesta
  • troškovi osobnih narudžbi
  • razgled grada
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • dodatno putno osiguranje za inozemna putovanja

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 150,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 150,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 27.03.2019.)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 07-04

Opis: Sajam kozmetike, ime i prezime

1

07.04.2019. nedjelja.

Polazak autobusa iz Osijeka u 06:00 sati s parkirališta između supermarketa Špar (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze radi odmora i graničnih formalnosti. Po dolasku u Beograd odlazak na Međunarodni sajam kozmetike „Dodir Pariza“ – najveći beauty sajam na području Jugoistočne Europe (ulaznica uz nadoplatu). Na sajmu su predstavljeni mnogi proizvodi za njegu kože i kose, proizvodi za nadogradnju noktiju, wellness proizvodi, dekorativna kozmetika, a predstavit će se i mnogi saloni ljepote te estetske i dermatološke ordinacije. Postoji i mogućnost kupnje proizvoda po sniženim cijenama. U poslijepodnevnim satima organizirani odlazak do centra Beograda. Slobodno vrijeme za ručak na Skadarliji. Polazak prema Osijeku u kasnim poslijepodnevnim satima prema dogovoru s voditeljem putovanja. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150,00 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating