Sarajevo

05.07.2020.Prijavite se

Otkrijte ljepote Sarajeva isprepletenog raznim kulturama, vjerama i nacijama. Sarajlije ga zovu Šeher, zbog daška Orijenta poznat je i kao Damask sjevera, a Židovi su ga nazvali Mali Jeruzalem. Kako god vam je poznato, Sarajevo će vas dočekati raširenih ruku, ulica, trgova i parkova. Krivudave sarajevske ulice uvijek će vas na kraju odvesti do duha starog grada – Baščaršije, gdje će vas zavesti tisuće mirisa i okusa, a uz dobrog vodiča biti će ispričane brojne legende. Vremena će biti za obilazak Begove ili Careve džamije, Inat kuće, shopping u Gazi-Husrev begovom bezistanu te obilaske vidikovaca. Navečer otkrijte bogati noćni život grada koji je bogat barovima, klubovima i kafićima. Neki kažu da ovaj grad zavodi mirisom najbolje kahve odavde do Istanbula. Provjerite!

Cijena aranžmana po osobi: 150 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • troškovi osobnih narudžbi
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • dodatno putno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 150,00 kn 

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 05-07

Opis: Sarajevo, ime i prezime

1

Nedjelja, 05.07.2020.

Polazak autobusa iz Osijeka u ranim jutarnjim satima (oko 04:30h) – točno vrijeme polaska dobit ćete u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska.

Vožnja turističkim autobusom do Sarajeva. Po dolasku u grad odlazak na VRELO BOSNE ( ulaznica 2 KM). Kraće slobodno vrijeme za slikanje i kavu. Odlazak do centra grada i turistički obilazak uz vodiča: INAT KUĆA,CAREVA DŽAMIJA, BAŠČARŠIJA, GAZIHUSREVBEGOVA DŽAMIJA, SEBILJ, KATEDRALA… Slobodno vrijeme za osobne programe, ručak. Predlažemo da okusite nezaobilazne bosanske ćevape u jednoj od brojnih sarajevskih ćevabdžinica, a nikako ne propustite ni baklavu, hurmašice, bosansku kahvu. Polazak prema Osijeku u poslijepodnevnim satima, dolazak u Osijek u večernjim satima.

NAPOMENA

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 150 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.