Proljetno Sarajevo

6.4.2019.Prijavite se

Otkrijte ljepote Sarajeva isprepletenog raznim kulturama, vjerama i nacijama. Sarajlije ga zovu Šeher, zbog daška Orijenta poznat je i kao Damask sjevera, a Židovi su ga nazvali Mali Jeruzalem. Kako god vam je poznato, Sarajevo će vas dočekati raširenih ruku, ulica, trgova i parkova. Krivudave sarajevske ulice uvijek će vas na kraju odvesti do duha starog grada – Baščaršije, gdje će vas zavesti tisuće mirisa i okusa, a uz dobrog vodiča biti će ispričane brojne legende. Vremena će biti za obilazak Begove ili Careve džamije, Inat kuće, shopping u Gazi-Husrev begovom bezistanu te obilaske vidikovaca. Navečer otkrijte bogati noćni život grada koji je bogat barovima, klubovima i kafićima. Neki kažu da ovaj grad zavodi mirisom najbolje kahve odavde do Istanbula. Provjerite!

Cijena aranžmana po osobi: 140 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • obilasci prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti
  • osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • troškovi osobnih narudžbi
  • ulaznica za Vrelo Bosne – 2 KM po osobi
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • dodatno putno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 140,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 140,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 06-04

Opis: Proljetno Sarajevo, ime i prezime

1

1. dan, subota; 6.4.2019.

Polazak autobusa iz Osijeka u 05:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vinkovcima. Ugodna vožnja do Sarajeva uz pauze za odmor. Po dolasku odlazak na Vrelo Bosne (uz nadoplatu 2 KM po osobi). Slobodno vrijeme za kavu i uživanje u prirodi. Polazak prema centru grada. Slijedi obilazak uz vodiča: Inat kuća. Crkva svetog Antuna, Careva džamija, Kanzandžiluk, Sebilj, Gazi Husrev – begova džamija, Katedrala, Latinska ćuprija…Nakon razgleda slobodno vrijeme za individualne programe. Posjetite legendarne sarajevske ćevabdžinice, „meračite“ uz kavu, posjetite Gazi – husrev begov bezistan – tradicionalnu shopping zonu. Polazak prema Osijeku prema dogovoru vodiča i grupe (oko 17 h/17:30 h).

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 140,00 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika. U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.