Shopping u Novom Sadu

Outlet Inđija i Shopping centar Promenada
20.01.2019.

Fashion Park Outlet Center Inđija je prva shopping destinacija ove vrste u Srbiji. Očekuju te kolekcije poznatih svjetskih brandova uz popularne popuste od 30 do 70%. U centru možeš pronaći najbolje proizvode iz kategorije obuće, odjeće, jeansa i modnih dodataka, a pauzu od kupovine možeš provesti u nekom od brojnih restorana ili kafića. U kompleksu, koji je osmišljen kao pravi mali grad, očekuje te 65 trgovina poznatih brandova kao što su Nike, Adidas, Sportina, Tommy Hilfiger i mnoge druge. 

Shopping centar Promenada nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu, na križanju Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. Najnoviji je centar u Novom Sadu otvoren sredinom studenog 2018. Posjetiteljima na raspolaganju stoji oko 150 trgovina poznatih brandova te nekoliko ugostiteljskih objekata. Trgovine: Zara, Zara Home, Reserved, Mohito, Orsay, Calvin Klein, Diesel, Adidas, Converse i mnoge druge.

Cijena aranžmana po osobi: 110,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • pratitelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • vodič za razgled grada
  • troškove osobnih narudžbi

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.
Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550 – 549 ili 0911550549.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Anima Travel Agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 110,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 110,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 20-01
Opis: Shopping Novi Sad, ime i prezime

 

1

Nedjelja, 20.1.2019.

Polazak iz Osijeka u 07:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja kroz Srbiju uz povremeno zaustavljanje zbog odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Outlet centar Inđija u prijepodnevnim satima. U centru Vas očekuje više od 65 poznatih brandova kao što su: Nike, Adidas, Replay, Lacoste, Sportina, Tommy Hilfiger… Vrijeme zadržavanja u Inđiji je 2,5 sata od vremena dolaska u centar. Nastavak putovanja prema Novom Sadu i Shopping centru Promenada – najnovijem shopping centru u Novom Sadu otvorenom prije mjesec dana. U centru Vas očekuju trgovine branda Inditex (Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka…), sportske trgovine (Adidas, Nike, Converse, Inter Sport…), Mohito, Reserved, Diesel i mnogi drugi. Polazak ispred Promenade je u 19:00h. Ugodna vožnja do Osijeka uz povremena stajanja radi odmora. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating