Shopping u Beču

12.1.2019., subota

PARNDORF outlet nalazi se na autoputu Budimpešta – Beč oko 30 minuta udaljenosti od Beča. U centru se nalazi više od 150 trgovina sa sniženjima od 30 % do 70%! Neke od trgovina u Parndorfu su: Adidas, Armani, Prada, Michael Kors, Burberry, Desigual, Calvin Klein Jeans, Escada, Furla, Wolford, Ulla Popken, Tom Tailor, Puma, Stefanel, Reebok, Palmers, Mustang, Mexx, Convers, Diesel, Geox, Hugo Boss…

SCS – Shopping City Süd najveći je shopping centar u Beču s 330 trgovina na 176000 m2 prostora. Nalazi se u Vösendorfu na prilazu Beču. Neke od trgovina u SCS-u su: PRIMARK, Mango, Zara, Aldo, Butlers, Accessorize, Bershka, CCC, Bipa, Desigual, H&M, Humanic, Tom Tailor, Orsay, Hervis, Esprit, Pimkie, Sisley, Six, Promod, Calzedonia, Hollister…

Cijena aranžmana po osobi: 200,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550 – 549.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.
Kuponi za dodatnih 10 % popusta u Parndorfu za minimalno 15 prijavljenih putnika.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 200,00 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 200,00 kn.

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 12-1
Opis: Shopping u Beču, ime i prezime

 

 

1

Subota, 12.1.2019.

Polazak iz Đakova u 02:00 s benzinske pumpe Crodux (molimo naglasiti ulazak u Đakovu prilikom prijave). Polazak iz Osijeka u 03:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Belom Manastiru. (Napomena: polazak je u noći s petka na subotu). Ugodna vožnja kroz Mađarsku i Austriju uz povremeno zaustavljanje zbog odmora. Dolazak u Parndorf najveći dizajnerski  outlet u Austriji u jutarnjim satima. Putnici koji žele mogu ostati u Parndorfu u kojem se nalazi više od 150 trgovina raznih modnih brandova sa sniženjima čak do 70%. Vrijednost više: dodatni kuponi za 10 % popusta! Nastavak vožnje prema Beču i SCS (Shopping city Süd) trgovačkom centru. U SCS-u se nalazi više od 300 trgovina poznatih brandova. Slobodno vrijeme za shopping, kavu, ručak… Polazak ispred SCS-a je u 17:30, ispred Parndorfa oko 18:00. Ugodna vožnja do Osijeka uz povremena stajanja radi odmora. Dolazak u kasnim noćnim satima.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating