Siofok i jezero Balaton

23.08.2020.Prijavite se

Jezero Balaton ostatak je Panonskog mora, nalazi se usred mađarske nizine. Ono je najveće jezero centralne Europe, a nazivaju ga još i mađarskim morem. Kristalno čisto i modro jezero stoljetni je izvor inspiracije. Inspirirao je i Ludwiga Beethovena koji je na njemu skladao svoju „Mjesečevu sonatu“.

Cijena aranžmana po osobi: 160,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • obilasci prema programu
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje – 23,00 kn po osobi
  • troškovi osobnih narudžbi

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency | Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 23-08

Opis: Balaton, ime i prezime

1

1. dan, 23. 08.2020., nedjelja| Osijek – Siofok – Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u 06:00h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14.

Ugodna vožnja kroz Mađarsku uz usputna zaustavljanja za odmor. Po dolasku u mjesto Siofok, odlazak u kratku šetnju najvećim gradom regije: vodeni toranj – simbol grada, Jokai park, šetalište Petofi Sandor, luteranska crkva čiji je autor Imre Makovecz, jedan od najboljih arhitekata organske arhitekture… Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje ili odlazak na kupanje u jezeru Balaton.  Polazak za Osijek predviđen je u 18:00h. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating