Sombor, Subotica i jezero Palić

Poštovani!
Zahvaljujemo na interesu za putovanje. Trenutno su nam sva mjesta popunjena. Ukoliko se mjesta oslobode rado ćemo Vas kontaktirati. Molimo ispunite sljedeće podatke:

Ukoliko nam se mjesta ne oslobode nećemo Vas kontaktirati.
Srdačan pozdrav!
Anima travel agency

Sombor – grad koji je opjevan u pjesmama, jedan od najzelenijih gradova Balkana, grad protkan uličicama koje odišu romantikom. Možda nema veličinu kao Beograd i Novi Sad, možda nema znamenitosti kao obližnja Subotica, ali očarat će Vas jedinstvenim stilom, brojnim zelenim površinama, mnoštvom malih, neobičnih kafića, ljubaznim domaćinima i vrhunskim gastronomskim delicijama.

Subotica – najsjeverniji grad u Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Smještena je na granici dviju prirodnih cjelina, koje se gospodarski razlikuju, Subotičke pješčare na sjeveru i ravnice na jugu koja je pjeskovita i praporna. Ovaj multietnički grad od davnina bogat je znamenitostima i kulturom brojnih naroda koji su živjeli na ovom prostoru. Nedaleko od grada, nalazi se jezero Palić s raskošnim parkovima.

Cijena aranžmana po osobi: 29,00 EUR

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • obilasci prema programu
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • osobne troškove

 Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 29,00 EUR

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: datum polaska, 26-05

Opis: Sombor i Subotica, ime i prezime

1

Nedjelja, 26.5.2024.

Polazak autobusa iz Osijeka u 07:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Bilju, Dardi, Kneževim Vinogradima i Batini. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Nastavak vožnje prema Somboru – gradu fijakera. Obilazak uz stručno vodstvo – zgrada Županije, Gradska kuća – Varoška kuća, Magistrat, Gradski muzej, Trg Svetog Trojstva, katolička crkva Sv. Trojstva, crkva Sv. Georgija velikomučenika, Karmelska crkva, Kronić palača… Kraće slobodno vrijeme za kavu. Nastavak puta prema Subotici- obilazak centra grada uz stručno vodstvo: Gradska kuća, kazalište, plava i zelena fontana, sinagoga, katolička crkva, Rajhl kuća… Slobodno vrijeme. Odlazak na jezero Palić. Zajednička šetnja ovim biserom turističke ponude Vojvodine i upoznavanje sa sadržajima uz jezero. Jezero je okruženo raskošnim parkovima, neobičnim građevinama kojima dominira kitnjasta secesija i švicarski stil gradnje. Slijedi obilazak uz stručno vodstvo: Vodotoranj, ljetna pozornica, velika terasa, Ženski štrand… Slobodno vrijeme za ručak i vlastite sadržaje. Polazak prema Osijeku u 18:00 h. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Vremenski period za izvršenje uplate u cijelosti za jednodnevne izlete: 5 dana (uključujući vikende).

Ako niste uplatili cjelokupan iznos u roku od 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

U slučaju otkaza jednodnevnog izleta od strane putnika, uplaćeni iznos je nepovratan.

Putnik koji je spriječen ići na putovanje treba naći zamjenu te javiti agenciji promjenu imena do 12 sati prije polaska na putovanje. Promjenu imena putnika agencija ne naplaćuje.

U slučaju da putnik ne može naći zamjenu, agencija se obvezuje napisati obavijest o slobodnim mjestima na društvenim mrežama (do 48 sati prije polaska na putovanje). Ako agencija pronađe zamjenu putniku koji otkazuje putovanje, agencija vraća novac u cijelosti na IBAN uplatitelja putovanja.  Ako agencija ne pronađe zamjenu, uplaćeni iznos je nepovratan.

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 6 EUR  po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete.

Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo.

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u neželjenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review