Subotica – Majčin dan

12.5.2019.Prijavite se

Subotica – jezero Palić – Vinarija Zvonka Bogdana

Subotica je najsjeverniji grad u Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Smještena je na granici dviju prirodnih cjelina, koje se gospodarski razlikuju, Subotičke pješčare na sjeveru i ravnice na jugu koja je pjeskovita i praporna. Ovaj multietnički grad od davnina bogat je znamenitostima i kulturom brojnih naroda koji su živjeli na ovom prostoru. Nedaleko od grada, nalazi se jezero Palić s raskošnim parkovima.

Vinarija Zvonko Bogdan započela je svoj put 2008. godine. Objedinjujući specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja s najsuvremenijom francuskom tehnologijom uputila je jasan cilj – proizvodnju vina vrhunske kvalitete koja nose pečat podneblja s kojeg dolaze. Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom sjeveru Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije te predstavlja nezaobilazan spoj vina i umjetnosti. Vinarija nosi ime poznatog pjevača starogradskih pjesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umjetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Cijena aranžmana po osobi: 220,00 kn

U cijenu aranžmana uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • ručak u restoranu (bogati švedski stol s toplim i hladnim predjelima, salatama, glavnim jelima, kolačima i jedna čaša vina po osobi) na Paliću uz živu glazbu
  • osiguranje od odgovornosti
  • osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:

  • obilazak Vinarije i degustacija tri vrste vina u Vinariji Zvonko Bogdan –  800,00 dinara po osobi, plaćanje po dolasku u vinariju
  • troškovi osobnih narudžbi
  • piće u restoranu uz ručak
  • dodatno putno osiguranje za inozemna putovanja

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 12-05

Opis: Subotica, ime i prezime

 

 

1

12.5.2019., nedjelja

U 05:00h polazak autobusa iz Našica iz centra preko puta hotela Park.

U 06:00h polazak autobusa iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14.

Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Po dolasku u Suboticu obilazak centra grada uz stručno vodstvo: Gradska kuća, kazalište, plava i zelena fontana, Sinagoga, katolička crkva, Rajhl kuća… Odlazak na jezero Palić. Zajednička šetnja ovim biserom turističke ponude Vojvodine i upoznavanje sa sadržajima uz jezero. Jezero je okruženo raskošnim parkovima, neobičnim građevinama kojima dominira kitnjasta secesija i švicarski stil gradnje. Slijedi obilazak uz stručno vodstvo: Vodotoranj, ljetna pozornica, velika terasa, Ženski štrand… Odlazak na organizirani ručak na jezeru Palić uz živu glazbu. Bogati nedjeljni buffet ručak sastoji se od: hladnih predjela – juhe ili čorbe, glavnih jela- bečka šnicla, pileći štapići, roštilj (kobasica, ćevapi, vrat), šnicle s preljevima, pileće bijelo meso, gulaš, sarma, riba, raznih priloga – pekarski krumpir, riža, grašak, kukuruz, razne salate i razne vrste kolača. Uz ručak uključena je čaša vina po osobi. Fotografije ručka možete pogledati u fotografijama putovanja. Ručak je uključen. Vrijeme za ples i odmor. Posjet Vinariji Zvonka Bogdana, obilazak vinarije uz stručno vodstvo i degustacija 3 vrste vina (fakultativno). Povratak u večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 40 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 120 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating