Subotica i jezero Palić

10.05.2020.Prijavite se

Subotica je najsjeverniji grad u Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Smještena je na granici dviju prirodnih cjelina, koje se gospodarski razlikuju, Subotičke pješčare na sjeveru i ravnice na jugu koja je pjeskovita i praporna. Ovaj multietnički grad od davnina bogat je znamenitostima i kulturom brojnih naroda koji su živjeli na ovom prostoru. Nedaleko od grada, nalazi se jezero Palić s raskošnim parkovima.

Vinarija Zvonko Bogdan započela je svoj put 2008. godine. Objedinjujući specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja s najsuvremenijom francuskom tehnologijom uputila je jasan cilj – proizvodnju vina vrhunske kvalitete koja nose pečat podneblja s kojeg dolaze. Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom sjeveru Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije te predstavlja nezaobilazan spoj vina i umjetnosti. Vinarija nosi ime poznatog pjevača starogradskih pjesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umjetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Cijena aranžmana: 130,00 kn

U cijenu aranžmana uključeno:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelj putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:

  • ručak u restoranu na jezeru Palić – 11 eura po osobi
  • obilazak Vinarije i degustacija tri vrste vina u Vinariji Zvonko Bogdan –  800,00 dinara po osobi
  • troškovi osobnih narudžbi
  • dodatno putno osiguranje za inozemna putovanja

 Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 130,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 130,00 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 10-05

Opis: Subotica, ime i prezime

 

 

1

10.05.2020., nedjelja

Polazak autobusa iz Osijeka u 06:00 s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Po dolasku u Suboticu obilazak centra grada uz stručno vodstvo: Gradska kuća, kazalište, plava i zelena fontana, sinagoga, katolička crkva, Rajhl kuća… Slobodno vrijeme. Odlazak na jezero Palić. Zajednička šetnja ovim biserom turističke ponude Vojvodine i upoznavanje sa sadržajima uz jezero. Jezero je okruženo raskošnim parkovima, neobičnim građevinama kojima dominira kitnjasta secesija i švicarski stil gradnje. Slijedi obilazak uz stručno vodstvo: Vodotoranj, ljetna pozornica, velika terasa, Ženski štrand… Fakultativni organizirani ručak na jezeru Palić. Bogati nedjeljni buffet ručak sastoji se od: hladnih predjela – juhe ili čorbe, glavnih jela- bečka šnicla, pileći štapići, roštilj (kobasica, ćevapi, vrat), šnicle s preljevima, pileće bijelo meso, gulaš, sarma, riba, raznih priloga – pekarski krumpir, riža, grašak, kukuruz, razne salate i razne vrste kolača. Uz ručak uključena je čaša vina po osobi. Fotografije ručka možete pogledati u fotografijama putovanja. Vrijeme za odmor. Posjet Vinariji Zvonka Bogdana, obilazak vinarije uz stručno vodstvo i degustacija 3 vrste vina (fakultativno). Povratak u večernjim satima.

NAPOMENA

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 130 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating