Samostan Trapisti i Banja Luka

29.03.2020.Prijavite se

Vrbas, tvrđava Kastel, Nektar pivo, lijepe žene, i naravno – ‘’banjalučki’’ ćevapi, stvari su koje će vam vjerovatno prve pasti na pamet kada pomislite na Banja Luku.

U ovom gradu i njegovoj okolici ispreplitale su se različite kulture, običaji i utjecaji. Stoga ima vrlo bogato i raznoliko kulturno nasljeđe. Banja Luka je grad mladih, sporta, kulture i jedan je od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine na obalama rijeke Vrbas. Epitet “zeleni grad” dobila je zbog mnoštva zelenih površina, parkova i drvoreda. S oko 200 000 stanovnika, drugi je po veličini grad u BiH. Poseban šarm mu daje rijeka Vrbas na čijim obalama dominira Kastel, stara rimska, a kasnije turska i austrougarska tvrđava. Grad se prostire sa obje strane rijeke, koja protječe kroz sami centar.

Cijena aranžmana po osobi: 160,00 kn

 

Cijena aranžmana sadrži:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • razgled prema programu
  • osiguranje jamčevine, troškovi organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne sadrži:

  • dodatno putno osiguranje
  • ulaznice i troškove osobnih narudžbi

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

 

GOTOVINA – u poslovnici 160,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 160,00 kn.

 

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

 

GOTOVINA – u poslovnici 160,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 160,00 kn.

 

Podaci za uplatu:

 

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 29-03

Opis: Banja Luka, ime i prezime

1

1.dan, 29.03.2020., nedjelja

Polazak autobusa u jutarnjim satima iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Vožnja turističkim autobusom uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Obilazak trapističkog samostana “Marija Zvijezda”. Trapisti pripadaju monaškoj obitelji koja slijedi Krista živeći po Pravilu sv. Benedikta iz Nursije, oca zapadnog monaštva, utemeljitelja samostana Subiaco i Monte Cassino. Po želji grupe ostanak na Svetoj misi. Mogućnost kupovine odličnog sira! Nastavak vožnje do Banja Luke. Slijedi obilazak grada uz vodiča: crkva Krista Spasitelja, pored koga se nalaze Banski dvori i zgrada Gradske uprave, Trg Krajine, Gospodska ulica… Slobodno vrijeme za kušanje poznatih banjalučkih ćevapa i šetnju uz rijeku Vrbas. Polazak za Osijek u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak u večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 160 kn.

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.