Valentinovo u Beogradu

17.2.2019., nedjelja

Beograd je glavni grad Srbije, treći je najveći grad jugoistočne Europe, poslije Istanbula i Atene. Nalazi se na ušću Save u Dunav. U njemu živi nešto više od 1 700 000 stanovnika. Beograđani su uvijek raspoloženi za zabavu i razgovore o poznavanju dobre, hrane, vina i glazbe. Široki bulevari, prostrani zeleni parkovi, kafići i restorani uvijek su puni ljudi i zato ćete najbolje upoznati grad upoznavajući Beograđane. Kalemegdan, Knez Mihajlova, Dorćol… samo su neke od lokacija u kojima ćete uživati. Posebice će Vas očarati boemska četvrt Skadarlija u kojoj možete isprobati tradicionalne specijalitete uz zvuke glazbe. U kojem god smjeru da krenete Beograd nudi nešto zanimljivo i neobično… Zaljubljene pozivamo da se zaljube uz nas u Beograd!

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

Poseban popust za parove: 280,00 kn par

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • troškove javnog prijevoza
  • dodatno osiguranje

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail. Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549. Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika. U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna. Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava. Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati. Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju. Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska. Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji. Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – 150,00 kn ili popust za parove 280,00 kn u poslovnici

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – 150,00 kn ili popust za parove 280,00 kn (putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno do 5.2.2019.)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 17-02

Opis:Beograd Valentinovo, ime i prezime

17.2.2019., nedjelja

Polazak autobusa iz Osijeka u 06:00 sati s parkirališta između supermarketa Špar (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja preko Hrvatske i Srbije uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora.  Dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima. Odlazak u razgled grada pješice u pratnji vodiča: Trg Republike – Skadarlija – Dorćol – Kalemegdan – Srpska pravoslavna crkva – Kafana  – Narodna banka – Knez Mihajlova – glavna pješačka i shopping zona. Slobodno poslijepodne za šetnju i ručak u boemskoj četvrti Skadarlija ili za samostalno istraživanje grada. Odlazak iz Beograda predvečer. Vožnja prema Hrvatskoj uz kratku stanku tijekom puta. Dolazak u Osijek u večernjim satima.