Zakynthos – ljeto za mlade

Ovog ljeta želimo vam Zakynthos!

Termini: | 20.6. – 2.7.2019. | 27.7. – 7.8.2019. | 5.8. – 16.8.2019. |

Na Zakynthosu, rajskom otoku, odmarali su se Apolon i Artemida. Treći je po veličini, od sedam većih jonskih otoka, a ujedno i jedan od najljepših grčkih otoka. Široke pješčane plaže sa zaljevima, egzotičnim uvalama i 123 km obale, godinama privlače sve veći broj posjetitelja. Maslinovo ulje, ribizle, grožđe i limun osnovni su proizvodi. Zakynthos je stalno utočište i najveći prirodni rezervat Caretta-Caretta kornjača iliti Glavatih želvi koje dijele prelijepe plaže s turistima. Najpoznatija plaža na otoku je Navagio s bijelim pijeskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakynthosa.

Laganas – 24h Party Village

Laganas se nalazi na jugozapadnom dijelu otoka. Najveće je i najživahnije odmaralište na ovom zelenom otoku, s prelijepom, 8 km dugom pješčanom plažom. Zaljev Laganas je od 1999. zaštićen kao Nacionalni park. Vodeni sportovi su ovdje popularni, ali su ograničeni zbog kornjača “Caretta Caretta”, koje u jednom dijelu plaže polažu jaja. Na plaži se nalazi veliki broj barova, restorana i taverni u kojima možete potražiti osvježenje i spas od sunca.  Zaštitni znak Laganasa su party-i, provod i noćni život. Čuveni Bar street u Laganasu navečer postaje okupljalište tisućama mladih, koji se do ranih jutarnjih sati provode u najboljim klubovima i barovima otoka. Kao magnet, Laganas privlači sve više posjetitelja, željnih odličnog provoda i najboljih party-a koji ovdje traju bez prestanka, pa tako Zakynthos opravdano nosi epitet “grčka Ibiza”. Posjetite ovaj fenomenalni otok  i uvjerite da se ljetovanje na Zakynthosu ne zaboravlja!

Plaža Navagio, Zakynthos

Plaža Navagio (Shipwreck) najpoznatija je plaža Zakynthosa prepoznatljiva po mekom bijelom pijesku, tirkiznoj boji mora te impresivnoj litici koju možete posjetiti samo brodom. Ova plaža  jedan je od najfotografiranijih krajolika u Grčkoj. Prvotno je nazvana Agios Georgios, ali duguje svoje novo ime olupini koja je prevozila ilegalne cigarete i 1983. se nasukala na obalu. Kako su prolazile godine, pijesak je potpuno okružio brod koji danas izgleda kao da je oduvijek stajao tu. Iz ostataka broda koji je danas u sredini velike bijele pješčane plaže pruža se nevjerojatan pogled na plažu i tirkiznu, kristalnu boju vode. Ogromne litice bijelih stijena okružuju pijesak ove plaže stvarajući jedinstveni i očaravajući pogled.

Saint Nicholas Beach , Zakynthos

Istoimena plaža i grad dobile su ime po maloj kapeli koja se nalazi na plaži. Agios Nikolaos je jedna od najuzbudljivijih plaža koje nudi Zakynthos, s mnoštvom zanimacija za turiste, restoranom i barom. Skoro cijela plaža prekrivena je ležaljkama i suncobranima, s mirnijim dijelovima s desne strane.

Banana plaža,  Zakynthos

Banana je najveća plaža otoka Zakynthos, koji se nalazi 14 km od grada Zakynthos. Poznata je po egzotičnim vodama koje sjaje pod svjetlom sunca. Banana je u potpunosti organizirana suncobranima i ležaljkama koje su na raspolaganju za iznajmljivanje. Prelijepa plaža nudi i raznoliku ponudu vodenih sportova, a tu je i Beach Bar u kojem možete ispijati hladne koktele, uživati u grčkim specijalitetima…

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz autobusom prema programu (klima, TV, video, DVD, mikrofon) na relaciji Osijek – Beograd – Zakynthos – Beograd – Osijek
 • prijevoz trajektom Kyllini – Zakynthos – Kyllini
 • smještaj u odabranoj jedinici na bazi 9 ili 10 noćenja u mjestu Laganas (detalji u tablici)
 • voditelja putovanja
 • usluge predstavnika agencije u Zakynthosu
 • jamčevinu i troškove organizacije i realizacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • međunarodno dodatno putno osiguranje
 • boravišna pristojba (1 euro dnevno po osobi. Pristojbe su podložne promjenama i plaćaju se na licu mjesta)
 • fakultativne izlete
 • hranu
 • individualne troškove

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

Gotovina, opća uplatnica, internet bankarstvo.

Mogućnost plaćanja na rate u gotovini po dogovoru, zadnja rata mora biti uplaćena 10 dana prije polaska na putovanje.

Napomena: sve cijene u tablici su izražene u kunama

  20.6. – 2.7.2019. 27.7. – 7.8.2019. 5.8. – 16.8.2019.
BROJ NOĆENJA 10 9 9
SMJEŠTAJ/KREVETI 2 4 2 4 2 4
VILA HELEN 2.675 2.675
VILA GEORGIA  2.025 2.625 2.625
VILA IOANNA 1.775 2.525 2.525

 *** trokrevetne, peterokrevetne i šesterokrevetne sobe na upit

 KARTIČNO PLAĆANJE: American Express, Maestro, Visa (PBZ) i Diners (ERSTE) do 12 rata

  20.6. – 2.7.2019. 27.7. – 7.8.2019. 5.8. – 16.8.2019.
BROJ NOĆENJA 10 9 9
SMJEŠTAJ/KREVETI 2 4 2 4 2 4
VILA HELEN 2.870,00  2.870,00 
VILA GEORGIA 2.175,00  2.815,00  2.815,00 
VILA IOANNA 1.905,00  2.710,00  2.710,00 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: datum polaska na putovanje npr. 27-07

Opis: Zakynthos za mlade, naziv smještaja, ime i prezime

1

1.dan Osijek - Beograd

Polazak autobusa iz Osijeka u prijepodnevnim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Kraća pauza u Beogradu. Ugodna vožnja turističkim autobusom autoputom Beograd – Niš.  Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, uz povremene pauze zbog graničnih formalnosti i odmora. Party upoznavanja u autobusu. Noćna vožnja.

2

2.-11.dan; Zakynthos - Laganas

Dolazak u luku Kyllini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do otoka Zakynthos. Dolazak u mjesto Laganas, smještanje u odabrane smještajne objekte, boravak na Zakynthosu. Tijekom boravka na Zakynthosu biti će organizirani svakodnevni programi: dnevni i noćni partyji u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Laganasu, posjetit ćemo i grad Zante, Navagio plažu, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta otok kornjača, krstariti oko otoka… (fakultativno).

3

11.dan; Zakynthos - Laganas

Napuštanje apartmana i sobe. Slobodno vrijeme do poslijepodnevnih sati i polazak prema luci Kyllini. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osvježenje…

4

12.dan; Beograd - Osijek

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima (ovisno o graničnim prijelazima). Nastavak vožnje prema Osijeku. Kraj usluge.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 30 osoba.

Putovanje je organizirano u suradnji s turističkom agencijom Puzzle.

Molimo putnike koji nisu multikulturalni da se ne prijavljuju na ovo putovanje.

Po dolasku u Beograd, putnici prelaze u autobus turističke agencije Puzzle.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 300,00 kn po osobi bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja putnika rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Organizator putovanja zadržava pravo na osnovu posebne odluke odobriti popuste i prodati slobodne kapacitete po cijenama nižim od onih u cjenovniku. Putnici koji su platili aranžman po ovom cjenovniku u tom slučaju nemaju pravo potraživati nadoknadu za razliku u cijeni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji: First Minute, Last Minute, Popusti…

Tijekom vožnje pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava je zabranjeno.

Pauze tijekom putovanja prave se kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Organizator putovanja ne može predvidjeti dužinu zadržavanja na granicama zbog graničnih formalnosti.

Nakon dolaska autobusa u ljetovalište, zbog ograničenih uvjeta, uskih ulica i prometnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smještajnom objektu.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) – isključivoj nadležnosti lokalne policije.

U slučaju eventualne štete koju putnik počini u smještajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi osobno na licu mjesta.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Puzzle dostupni na linku ili u poslovnici.