Advent u Zagrebu i predstava „Kauboji“

22.12.2018., subota

Provedite čarobnu adventsku subotu u našem glavnom gradu ispijajući kuhano vino i uživajte u jednoj od najuspjelijih domaćih predstava – “Kauboji”!

Posjetite naš glavni grad koji je nagrađen za najbolji božićni sajam u Europi već dvije godine za redom. Grad u kojem bajkovito božićno uređenje ostavlja bez daha! Zvuci božićnih zvončića, miris medenjaka i kuhanog vina čine zimu življom i toplijom. Glazbeni programi, odlična hrana, jedinstveni događaji, zabava, suveniri te istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. U zagrebačkoj bajci možete posjetiti: Ledeni park na Tomislavcu, Advent na Europskom trgu, Advent na Zrinjevcu, Fuliranje kod uspinjače, Advent na Strosu, Advent u Klovićevim dvorima, Caffe de Matoš i brojna druga mjesta koja pričaju božićnu priču.

Fantastična komedija teatra Exit – “Kauboji”, redatelja Saše Anočića jedna je od najuspjelijih domaćih predstava. Osmero ljudi našlo se zajedno s jednim ciljem: napraviti kaubojsku predstavu. Osam likova pratimo od početka, tj. od audicije pa sve do konačnog proizvoda – premijere. Svi ti akteri (uglavnom gubitnici) tijekom rada na predstavi razvijaju svoje životne priče utječući neminovno jedni na druge; svi se polako hvataju za predstavu i shvaćaju je kao borbu sa samim sobom te ujedno gledaju na nju kao na priliku života. Ne u egzistencijalnom smislu, već kao svoju životnu metaforu: pobijediti život, biti iznad svakodnevnog preživljavanja, tj. možda prvi puta u životu doći do kraja i to kao pobjednik. A pobjeda je sama predstava.

 

Cijena aranžmana po osobi: 145,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • pratitelja tijekom putovanja
  • osiguranje od odgovornosti
  • osiguranje jamčevine
  • troškovi organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • kartu za vožnju žičarom
  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike
  • ulaznicu za predstavu “Kauboji” – 80 kn po osobi, djeca 65 kn po osobi

 

Napomena:

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba. Završno pismo s detaljima o polasku i planu putovanja šaljemo na Vaše e-mail adrese 2 dana prije polaska na putovanje.
Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.
Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu ili pozivom na broj 031 550-549.
U slučaju otkaza putovanja putnika 30 dana prije polaska na putovanje agencija zadržava 50 % uplate. Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).
Nije potrebno pitati je li uplata sjela.
Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.
Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…
Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju.
Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.
Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.
Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima.
Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 145 kn
INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje – 145 kn

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813
Model: 00
Poziv na broj: 22-12
Opis: Advent Zagreb i Kauboji, ime i prezime

 

 

1

22.12.2018., subota

Polazak autobusa u 09:00 iz Osijeka s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14.  Mogućnost ulaska putnika u Đakovu i Slavonskom Brodu. Dolazak u Zagreb u ranim poslijepodnevnim satima. Info tura o gradu Zagrebu uz pratitelja grupe. Vrijeme za ručak i odmor (individualno). U slobodnom vremenu posjetite Zrinjevac, veliko klizalište kralja Tomislava, Marićev prolaz, advent na Europskom trgu i brojne druge zanimljivosti koje Zagreb noću čine neopisivim. Opustite se uz čašu kuhanog vina i germknedle. Odlazak u Teatar Exit na kazališnu predstavu “Kauboji” (ulaznica uz nadoplatu). Polazak iz Zagreba predviđen je u 00:30 odnosno po završetku kazališne predstave. Povratak u Osijek u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima (23.12.)

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating