Dani piva u Zrenjaninu i Etno selo Tiganjica

01.09.2019.Prijavite se

OSJETITE ČARI BANATA, NATENANE…

ZRENJANIN Središte Srednjebanatskog okruga sa 75.743 stanovnika, pripadnika 25 naroda i nacionalnih manjina. Na ulicama grada možete čuti različite jezike – srpski, mađarski, slovački, rumunjski… koji svjedoče o bogatoj multijezičnoj i multikulturalnoj sredini.

DANI PIVA U ZRENJANINU – U toplim ljetnim danima vašara, svaki dobro obavljen posao zalijevao se hladnim pivom. Tradicija se nastavila do danas! Proizvodnja piva započela je na ovim prostorima davne 1745. godine. Manifestacija „Dani piva“, nastala je 1986. godine, u čast 240 godina proizvodnje piva u Zrenjaninu.
S nestrpljenjem se isčekuju 34. Dani piva u Zrenjaninu! Detaljne informacije možete pročitati na: www.danipiva.rs.

ETNO SELO TIGANJICA posjetiteljima dočarava Banat iz prošlih vremena. U etno selu nalaze se: štale s rasnim konjima i staze za jahanje, brvnara, Ljubišin muzej – posvećen osnivaču etno sela Tiganjica i restorana Trofej koji sarži preko tristo predmeta, dječje igralište, poni ergela… Idealno je mjesto za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima. Prepustite se vojvođanskoj ravnici okupanoj cvijećem i zelenilom i carstvu dobrih zalogaja i otmjenih vina.

Cijena aranžmana po osobi: 150,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • troškove organizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ručak u Etno selu Tiganjica – 8 eura po osobi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 150,00 kn.

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA  – 150,00 kn

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency
Ivana Gundulića 32
IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ
Model: 00
Poziv na broj: 01-09
Opis: Zrenjanin, ime i prezime

1

01.09.2019.; nedjelja

Polazak iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14 (točna obavijest o polasku u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska). Mogućnost polaska iz Belišća i Valpova (uz nadoplatu). Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Ugodna vožnja kroz Srbiju uz povremeno zaustavljanje zbog odmora i graničnih formalnosti. Po dolasku u Srbiju odlazimo u Etno selo Tiganjica. Šetnja selom i uživanje u prirodi. Zajednički ručak (uz nadoplatu). Polazak prema Zrenjaninu.  Obilazak jezgre starog grada uz vodiča – Gradska kuća, pravoslavne, katoličke i Reformatorske crkve, Glavna ulica, mostovi, Narodni muzej, Galerija suvremene umjetnosti (izvana)…. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u 34. Danima piva u Zrenjaninu. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Za polazak iz Belišća i Valpovo potrebno minimalno 20 prijavljenih osoba – nadoplata 20,00 kn po osobi.

Ručak: Teleći gulaš uz kuhani krumpir i tijesto, kupus salata i domaći somun.

Odlazak na ručak odnosno ulazak u Etno selo Tiganjica moguć je ukoliko se 40 osoba prijavi za ručak. U suprotnom izostavlja se Etno selo Tiganjica iz programa.

Za ručak se trebate prijaviti u agenciji, plaćanje vodiču u autobusu u eurima.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon uplate rezervacije u iznosu od 150 kn bit ćete zabilježeni na popis putnika.

U slučaju otkaza putovanja rezervacija je nepovratna.

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.