Advent u Pečuhu

Svega 40-ak kilometara od hrvatske granice, smjestio se 5. po veličini grad u Mađarskoj – Pečuh. Grad je to bogate povijesti i arhitekture, ali i gastronomije. Iako ne leži na moru, krasi ga pravi mediteranski štih. Sa svojih 2000 godina starosti, grad je najpoznatiji po tvornici keramike Zsolnay i ruševinama iz doba Turaka. Pečuh slovi kao jedan od najljepših gradova u Mađarskoj te je 2010. godine proglašen europskom prijestolnicom kulture. Dobitnik je i nagrade „Grad mira“ – nagrade koju je UNESCO dodijelio Pečuhu zbog promicanja manjinskih kultura i tolerancije. Doživite predblagdansku čaroliju u ovom romantičnom gradiću!

Cijena aranžmana po osobi: 22 € (165.76 kn)

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razglede prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine i troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • ulaznice za kulturno – povijesne spomenike i muzeje
  • troškovi osobnih narudžbi

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA 22 € (165.76 kn)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: 03-12

Opis: Advent u Pečuhu,  ime i prezime

1

3.12.2023., nedjelja | Osijek – Pečuh – Osijek

Polazak autobusa iz Osijeka u 08:00h s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Bilju, Dardi i Belom Manastiru. Ugodna vožnja turističkim autobusom u smjeru Pečuha. Po dolasku u Pečuh slijedi razgled grada u pratnji vodiča: Ulica Kiraly, Gazi Kasim Pašina Džamija, Barbakan (Biskupska Tvrđava), Bazilika Sv. Petra, Szecheny Trg, Sinagoga, Kazalište… Slobodno vrijeme za ručak, shopping u Shopping centru Arkad te uživanje u blagdanskoj čaroliji. U slobodnom vremenu Vam preporučujemo i posjet Muzeju Zsolnay koji je dobio ime po najpoznatijem stanovniku Pečuha, Miklósu Zsolnayu, koji je početkom 20. stoljeća bio perjanica gradske industrije, proizvodeći svjetski poznatu keramiku. Povratak prema Osijeku u 17:30h.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Vremenski period za izvršenje uplate u cijelosti za jednodnevne izlete: 5 dana (uključujući vikende).

Ako niste uplatili cjelokupan iznos u roku od 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

U slučaju otkaza jednodnevnog izleta od strane putnika, uplaćeni iznos je nepovratan.

Putnik koji je spriječen ići na putovanje treba naći zamjenu te javiti agenciji promjenu imena do 12 sati prije polaska na putovanje. Promjenu imena putnika agencija ne naplaćuje.

U slučaju da putnik ne može naći zamjenu, agencija se obvezuje napisati obavijest o slobodnim mjestima na društvenim mrežama (do 48 sati prije polaska na putovanje). Ako agencija pronađe zamjenu putniku koji otkazuje putovanje, agencija vraća novac u cijelosti na IBAN uplatitelja putovanja.  Ako agencija ne pronađe zamjenu, uplaćeni iznos je nepovratan.

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 6 EUR (45,20 kn) po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete.

Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo.

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u nežljenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.