Szekesfehervar – Stolni Biograd

10.05.2020.Prijavite se

Székesfehérvár je najveći grad i županijsko sjedište okruga Fejér smješten svega 60 km od Budimpešte. Smatra se prvim mađarskim gradom, odakle je stolovao kralj sv. Stjepan. Iako su najveći dio srednjovjekovnog grada uništili Turci, obnovljen je za vrijeme Habsburgovaca. Svojim posjetiteljima nudi i mogućnost uživanja na dva obližnja jezera – Balatonu i Velenceu.

Cijena aranžmana po osobi: 160,00 kn

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • obilaske prema programu
  • troškovi organizacije
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • dodatno zdravstveno osiguranje
  • troškove osobnih narudžbi
  • ulaznicu za obilazak dvorca Bory – 1.500,00 HUF (cca. 35,00 kn)

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

GOTOVINA – u poslovnici 160,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA – kao i za gotovinsko plaćanje –  160,00 kn.

 

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Ivana Gundulića 32, Osijek

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: 10-05

Opis: Szekesfehervar, ime i prezime

1

10.05.2020.,nedjelja

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima iz Osijeka. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja za odmor i granične formalnosti. Dolazak do očaravajućeg dvorca Bory. Priča o dvorcu nije povezana s kraljevima koji su stolovali u ovom gradu. Počeci ovog dvorca sežu na početak prošlog stoljeća, točnije 1912. godine kada je Jenő Bory kupio zemljište u dolini Maria nedaleko Székesfehérvára. Imao je samo malo vinskog podruma i tamo je sa obitelji provodio svoje ljetne praznike. Bory, kao arhitekt, nadzornik, ali i zidar, dvorac je smatrao vlastitim umjetničkim djelom na koji nije gledao samo kao na običnu zgradu. Dvorac danas zbog svoje atraktivnosti privlači pažnju brojnih posjetitelja! Vrijeme za uživanje u ljepotama dvorca i parka. Povratak u autobus i kraća vožnja do Székesfehérvára, Stolnog Biograda, odlazak u razgled grada u pratnji vodiča. Vidjet ćemo: ostatke krunidbene bazilike sv. Stjepana, kapelicu sv. Ane, Gradsku vijećnicu, biskupsku palaču, franjevačku crkvu i samostan, kupalište Arpad otvoreno 1905. godine… Slobodno vrijeme za ručak, kavu i vlastite sadržaje. Polazak prema Osijeku u kasnim poslijepodnevnim satima.

NAPOMENA

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 550-549 ili 0911550549.

Nakon što smo Vam potvrdili da imamo slobodnih mjesta i zabilježili Vas na popis putnika, u roku od 5 dana potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 160 kn. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna. Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 40 kuna po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata… Putnici koji su prijavljeni zajedno sjede zajedno u autobusu.

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete. Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu ili u poslovnici.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating