Budimpešta – Jednodnevni Advent

3.12.2023. RASPRODANO!

10.12.2023. RASPRODANO!

17.12.2023. RASPRODANO!

Budimpešta je jedan od najživopisnijih europskih bisera. Stvorena je stapanjem Budima i Pešte, koji su kroz povijest pa sve do današnjih dana povezani predivnim mostovima. Osim prekrasnih mostova, Budimpešta koja se naziva i „Kraljicom Dunava“ ima i brojne druge adute poput Zgrade mađarskog parlamenta, treće po veličini zgrade u svijetu, Budimskog dvorca, Ribarske tvrđave, Trga heroja, milenijske podzemne željeznice koja je najstarija u Europi, najveće Sinagoge u Europi, Kraljevske palače s čijeg vidikovca je najljepši pogled na Peštu…

Cijena aranžmana po osobi: 35 € (263.71 kn)

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razglede prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje od odgovornosti, osiguranje jamčevine i troškovi organizacije

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • vožnja brodom po Dunavu
  • troškovi osobnih narudžbi
  • dodatno putno osiguranje

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja:

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA -35 € (263.71 kn)

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

Sv.I.Krstitelja 35, Darda 31326

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813, PBZ

Model: 00

Poziv na broj: datum polaska na putovanje npr. 10-12

Opis: Advent u Budimpešti, 1 dan, ime i prezime

1

1.dan | OSIJEK – BUDIMPEŠTA - OSIJEK

Polazak autobusa iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Bilju, Dardi i Belom Manastiru. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz pauze prema potrebi. Po dolasku u Budimpeštu, glavni grad Mađarske, odlazimo na Citadelu, vidikovac s kojeg se pruža predivan pogled na Budimpeštu, Kraljicu Dunava“ (Citadela je trenutno u rekonstrukciji). Šetnja uz razgled i slobodno vrijeme za fotografiranje. Slijedi obilazak Ribarske utvrde i Kraljevske palače. Nastavak vožnje preko najpoznatije ulice – Andrassy Avenije uz panoramski razgled – Oktogon, Opera, Bazilika Svetog Stjepana, Budapest Eye… Odlazak u centar grada – Vaci ulicu u kojoj je smješteno mnoštvo trgovina, suvenirnica, restorana i kafića. Šetnja do glavnog trga na kojem se održava glavni Božićni sajam te do Bazilike ispred koje je manji Božićni sajam. Slobodno vrijeme za osobne programe. Mogućnost organizirane vožnje brodom. Planirani polazak prema Osijeku u 17:45 h. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Važno: zbog posebne regulacije prometa za vrijeme trajanja adventa, raspored razgleda  je podložan promjenama u dogovoru s voditeljem putovanja.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi 45 osoba.

Pri prijavi potrebno je poslati sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail.

Prijaviti se možete putem kontakt forme, u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Vremenski period za izvršenje uplate u cijelosti za jednodnevne izlete: 5 dana (uključujući vikende).

Ako niste uplatili cjelokupan iznos u roku od 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

U slučaju otkaza jednodnevnog izleta od strane putnika, uplaćeni iznos je nepovratan.

Putnik koji je spriječen ići na putovanje treba naći zamjenu te javiti agenciji promjenu imena do 12 sati prije polaska na putovanje. Promjenu imena putnika agencija ne naplaćuje.

U slučaju da putnik ne može naći zamjenu, agencija se obvezuje napisati obavijest o slobodnim mjestima na društvenim mrežama (do 48 sati prije polaska na putovanje). Ako agencija pronađe zamjenu putniku koji otkazuje putovanje, agencija vraća novac u cijelosti na IBAN uplatitelja putovanja.  Ako agencija ne pronađe zamjenu, uplaćeni iznos je nepovratan.

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži).

Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Ukoliko putnik želi rezervirati posebno mjesto u autobusu rezervacija iznosi 6 EUR (45,20 kn) po osobi te mora biti uplaćena prilikom prijave na putovanje npr. mjesto naprijed, mjesto kod drugih vrata…

Žalbe za raspored sjedenja u autobusu prihvaćamo od putnika koji su platili rezervaciju.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Putnik je dužan informirati se o valuti zemalja kroz koje prolazi i valuti konačne destinacije te unaprijed biti pripremljen odgovarajućom valutom. Agencija ne odgovara za rad mjenjačnica/promjenu novca putnika.

Putnik je dužan informirati se o vremenskim uvjetima. Agencija nije odgovorna za vremenske uvjete.

Putovanje se ne otkazuje u slučaju kiše ili lošeg vremena.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo.

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u nežljenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu.

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Anima travel agency dostupni na www.animatravel.eu.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating