Otok Evia – Ljeto u Grčkoj 2024

13.7. - 24.7.2024.Prijavite se
22.7. - 2.8.2024.Prijavite se
31.7. - 11.8.2024.Prijavite se

Važno!!! Prilikom prijave u kontakt formi pod NAPOMENA molimo napišite naziv željenog smještajnog objekta (Hotel Foivos ili Hotel Oceanis). Hvala!

Otok Evia najveći je u Egejskom moru. Smješten je 80 kilometara od Atene, a od kopna je odijeljen uskim Euriposovim kanalom u kojem morska struja smjer mijenja svakih 6 sati.

Evia se može pohvaliti svojim dugačkim plažama, toplim kristalnim morem, borovim šumama, nepreglednim plantažama maslina, smokvama te mirnim i svježim noćima s pogledom na predivni Skiathos.

Edypsos je glavni grad otoka Evie koji obiluje prirodnim ljepotama, plažama i kafićima. Poznat je po jednom od najstarijih grčkih termalnih izvora, koji se ulijeva direktno u more s temperaturom od 34 do 70° C. Prirodni bazeni s toplom vodom i vodopadi sa stijena koji se ulijevaju u more, čine ovo mjesto popularnim i izvan sezone zbog toplog mora. Grad pored ljekovitih izvora ima i vrlo bogat noćni život, veliki izbor restorana. Svojim pristupačnim cijenama pravi je turistički magnet za sve veći broj turista.

Cijena aranžmana uključuje:

  • Prijevoz prema programu na relaciji Osijek – Beograd – Edypsos – Beograd – Osijek
  • Prijevoz trajektom na relaciji Glifa- Evia – Glifa
  • Smještaj u odabranom hotelu na bazi 9 noćenja u Edypsosu
  • Usluge predstavnika agencije tijekom boravka
  • Osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
  • Troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Boravišna pristojba (3 po sobi po danu – pristojbe su podložne promjenama)
  • Fakultativne izlete – informacije u završnom pismu najkasnije 2 dana prije polaska
  • Individualne troškove

Cijena aranžmana i uvjeti plaćanja po osobi:

Opća uplatnica, internet bankarstvo.

Mogućnost plaćanja na rate. Ukoliko plaćate na rate svaki mjesec do 20. u mjesecu mora biti uplaćena jedna rata. Zadnja rata mora biti uplaćena 14 dana prije polaska na putovanje.

Iznos rezervacije za ovo putovanje: 50,00 EUR po osobi. 

Napomena: Cijena u tablici izražena je po OSOBI. 

VRSTA SOBE 1/2 1/3
Hotel Foivos 2* 275 € 265 €
Hotel Oceanis 2* 280 €
Hotel Diethnes 2* 325 € 315 €
VRSTA SOBE 1/2 1/3
Hotel Foivos 2* 290 € 275 €
Hotel Oceanis 2* 295 €
Hotel Diethnes 2* 340 € 330 €
VRSTA SOBE 1/2 1/3
Hotel Foivos 290 € 275 €
Hotel Oceanis 295 €
Hotel Diethnes 2* 340 € 330 €

Vrsta sobe: 1/2 – dvokrevetna soba, 1/3 – trokrevetna soba

Podaci za uplatu:

Anima travel agency

IBAN: HR34 2340 0091 1604 94813

Model: 00

Poziv na broj: datum polaska, npr. 20-07

Opis: Evia, datum putovanja, ime i prezime.

1

1.dan Osijek - Beograd

Polazak autobusa iz Osijeka u jutarnjim satima s parkirališta između supermarketa ŠPAR (bivša Billa) i restorana Karaka, adresa: Trpimirova 14. Mogućnost ulaska putnika u Vukovaru. Točno vrijeme polaska šaljemo 2 dana prije na putovanje. Prijašnjih godina polazak je bio u 14 sati iz Osijeka.  Nastavak vožnje prema Beogradu. Okupljanje grupe u Beogradu u poslijepodnevnim satima. Polazak iz Beograda. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2

2.-10. dan Evia

U jutarnjim satima stiže se u luku Glifa (ovisno od zadržavanju na graničnim prijelazima). Slijedi ukrcavanje na trajekt te vožnja do otoka Evia s prosječnim trajanjem od 50 minuta, a zatim vožnja prema Edipsosu i smještaj u hotele. Tijekom boravka na Eviji bit će organiziran svakodnevni program: dnevni i noćni party-i u disco klubovima na otvorenom te noćnim klubovima. Pored zabave, posjetit ćemo Atenu te brojne otoke: Skiathos, Skopelos, Vulkanske otoke i mnogobrojne plaže na samom otoku (uz nadoplatu – više informacija u završnom pismu 2 dana prije polaska na putovanje).

3

11.dan Evia - Beograd

Odjava iz hotela. Polazak prema uputama turističkog vodiča. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor i osvježenje.

4

12. dan Beograd - Osijek

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u prijepodnevnim satima (ovisno o graničnim prijelazima). Nastavak vožnje prema Osijeku.

HOTEL FOIVOS

Smještajne jedinice u Hotelu Foivos 2* su klimatizirane, sadrže TV (klima je uključena u cijenu), besplatni WI FI, balkon i frižider. Sadrže kupaonicu s tušem i vlastitim balkonom. Iz soba se pruža pogled na vrt. Sve sobe u hotelu jednostavnog su interijera. Hotel se nalazi na 200 metara od centra grada i od mora.

HOTEL OCEANIS

Hotel Oceanis 2* nalazi se 400 m od termalnih izvora, sobe su s pogledom na vrt. Sve sobe su klimatizirane (klima je uključena u cijenu), imaju privatnu kupaonicu, garderobu, stol, TV, WI FI. Hotel ima prostoriju sa zajedničkom kuhinjom i prostor za odlaganje stvari.

HOTEL DIETHNESS WELLNESS

Hotel Diethnes wellness 2* nalazi se u centru Edipsosa. Hotel ima sobe sa balknom. Svaka soba ima kupaonicu, TV, fen, frižider i klima uređaj (klima je uključena u cijenu). Hotelski spa centar uključuje bazen i hidromasažnu kadu, a koriste vodu s termalnih izvora koja je poznata po svojim ljekovitim svojstvima.

Prilikom prijave u kontakt formi pod NAPOMENA molimo napisati naziv željenog smještajnog objekta.

Ovo putovanje nije namjenjeno djeci mlađoj od 12 godina.

Cijena ponude kalkulirana je na bazi minimalno 8 osoba.

Putovanje je organizirano u suradnji s turističkom agencijom Puzzle group.

Po dolasku u Beograd, putnici prelaze u autobus turističke agencije Puzzle group.

Prije uplate obavezno je izvršiti prijavu putem kontakt forme (gumb “Prijavite se” uz datum putovanja), u inbox facebook stranice Anima travel agency, na e-mail info@animatravel.eu, pozivom na broj 0911550549.

Rok za uplatu rezervacije je 5 dana od datuma prijave uključujući vikende. 

Ukoliko plaćate na rate svaki mjesec do 20. u mjesecu mora biti uplaćena jedna rata.

Putovanje u cijelosti mora biti uplaćeno najkasnije 14 dana prije polaska na putovanje. 

Ako niste uplatili rezervaciju 5 dana nakon rezerviranja, rezervacija se automatski poništava.

Iznos rezervacije za ovo putovanje: 50,00 EUR po osobi. 

U slučaju otkazivanja putovanja od strane putnika rezervacija je nepovratna.

Ukoliko agencija otkaže putovanje, cjelokupan iznos bit će vraćen na Vaš IBAN.

Na jedan nalog ili uplatnicu moguće je uplatiti za više osoba samo je u opisu plaćanja potrebno navesti imena i prezimena za sve putnike za koje uplaćujete.

Dokaz o uplati nije potrebno slati (osim ako agencija ne zatraži). Nije potrebno pitati je li uplata sjela. Ukoliko ne bude u redu, agencija će Vas nazvati.

Putnik će prihvatiti bilo koje sjedalo koje mu agencija dodijeli. Rezervacija sjedala nije moguća.

Organizator putovanja zadržava pravo na osnovu posebne odluke odobriti popuste i prodati slobodne kapacitete po cijenama nižim od onih u cjenovniku. Putnici koji su platili aranžman po ovom cjenovniku u tom slučaju nemaju pravo potraživati nadoknadu za razliku u cijeni. Posebna odluka biće istaknuta u agenciji: First Minute, Last Minute, Popusti…

Pauze tijekom putovanja prave se kod većih motela u razmacima od 3-4 sata.

Organizator putovanja ne može predvidjeti dužinu zadržavanja na granicama zbog graničnih formalnosti.

Nakon dolaska autobusa u ljetovalište, zbog ograničenih uvjeta, uskih ulica i prometnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smještajnom objektu.

Mole se putnici da vode računa o putnim ispravama, novcu i stvarima tijekom putovanja i za vrijeme boravka. Ostavljanje vrijednih stvari u autobusu ili u hotelskim sobama nije preporučljivo niti agencija odgovara za iste.

Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (tuče, krađe…) – u isključivoj nadležnosti lokalne policije.

U slučaju eventualne štete koju putnik počini u smještajnoj jedinici ili objektu dužan je nadoknaditi osobno na licu mjesta.

Putnik je dužan pridržavati se točnog vremena i mjesta koje usmenim putem kaže turistički vodič/pratitelj ili organizator na putovanju. Ukoliko se putnik ne pridržava, sam snosi troškove dolaska na sljedeću planiranu destinaciju ili povratak na mjesto polaska.

Cjelokupni program je organiziran u suradnji s agencijama iz regije stoga molimo putnike koji nisu tolerantni prema multikulturalnosti da se ne prijavljuju za ovo putovanje.

Prema Zakonu pružanju usluga u turizmu dužni smo Vam ponuditi paket putnog osiguranja: zdravstveno osiguranje u inozemstvu, dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Anima travel agency ni autoprijevoznik nisu odgovorni za gubitak osobnih stvari putnika u autobusu i destinaciji.

U slučaju štrajka graničnih vlasti ili trajekt tvrtki, blokada na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može utjecati, organizator zadržava pravo promjene rute putovanja kao i izmene redoslijeda sadržaja u programu.

U većini objekata se koristi sustav solarnih ploča za zagrijavanje vode što podrazumijeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.

Voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se smatra kemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe.

Ovo putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

Završno pismo s vremenom i mjestom polaska šaljemo najkasnije 2 dana prije polaska na putovanje. Ljubazno Vas molimo da ne zovete agenciju prije nego što Vam pošaljemo završno pismo. 

E-mail sa završnim pismom često bude primljen u neželjenu poštu (spam) pa Vas molimo da prije zvanja agencije prvo provjerite neželjenu poštu. 

Za ovaj aranžman vrijede “Opći uvjeti” turističke agencije Puzzle dostupni na linku.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review